Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ilyen esetben is költözhetünk?...

Ilyen esetben is költözhetünk? (Anglia)

Figyelt kérdés
Sziasztok a helyzetem a következő! Van egy nagyobb összegű tőkém,de nem igazán szeretnék ebben az országban maradni mert sajnos nagyon sajnos nem látok jövőképet se magunknak,sem a gyerekünknek. Tervezgetjük,hogy esetleg kiköltöznénk külföldre. Probléma,hogy a nyelvtudás sajnos nem kielégítő. De az említett tőke miatt,nem is kellene azonnal munkába állnunk,hanem lenne idő tanulni. Szerintetek működök,h.kiköltözünk és a gyereket iskolába íratjuk odakint.És mi is "csak" tanulnánk az első időszakban??????? (Angliáról lenne szó) Addig is szoknánk a környezetet és a nyelvet..vagy abszurd elképzelés??
2012. szept. 24. 16:15
1 2
 11/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező, Mi is ugyan így teszünk ahogy Te! Megyünk ebből az országból mert itt nem lehet kezdeni semmit sem hiába van pénze az embernek( vagyis nem érdemes). Szóval mi is hasonló összeggel indulunk ki Angliába jövőre, vannak kint ismerősök meg Én életem is kint 5 évvel ezelőtt Londonba, csak Én hülye hazajöttem... pedig kint sokkal sokkal jobb, persze jó angol tudással. Én ott rontottam el hogy nem iratkoztam be rögtön egy nyelviskolába, hanem egyből mentem dolgozni, és persze nem volt olyan jó mert így nem kerestem sokat ( minimálbér ) de azért el lehetett belőle élni.

Azóta született egy gyermekem, a páromnak meg nagyon jó szakmája van, és angol tudása is, ezért megpróbáljuk, veszíteni valónk nincs mert ha mégsem jön össze még mindig van pénzünk itthon újra kezdeni.

Tanácsom az hogy tényleg angol nyelvtanfolyammal kezd kint, mert 1 hónap alatt teljesen jól el lehet sajátítani.( volt egy lány ismerősöm kint aki szintén járt nyelvtanfolyamra és 1 hónap után nagyon jól beszélt már.)A másik hogy ha lehet kerüld a magyarokat, mert kint szeretik a magyarok a magyarokat lehúzni, tapasztalat én magyarokkal éltem kint és 1 szobáért a párommal heti 120fontot fizettünk, mi hülyék simán bérelhettünk volna egy kis lakást, szóval bérelj saját kis lakást. www.gumtree.com nézelődj vannak jók.

Szerintem ne gondolkozz sokat és vágjatok neki, egy próbát megér. sok sikert!!!!

2012. szept. 26. 22:09
 12/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én 8 millió Forintból tervezek itthon vállalkozást indítani. A tőke jelenleg hiányzik, de hamarosan meglesz, és egyáltalán nem mennék el Magyarországról. Vannak céljaim, és van jövőképem. Itthon is lehet boldogulni. Ennek ellenére sikeres költözést kívánok!

2013. febr. 11. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!