Angiába szeretnénk kiköltözni két kicsi gyerekkel, milyen támogatások léteznek most kint?
Figyelt kérdés
Férjem több, mint 1 éve munkanélküli, így megpróbálunk kitelepedni. Ő dolgozna, én a két kicsi gyerekkel otthon lennék, egy fél éves és egy 2,5 éves kislányunk van. Itthon én gyeden vagyok, és a két kislányom után megkapom a családit. Aki jártas ebben kérem segítsen!2012. szept. 7. 12:02
1/2 anonim válasza:
Ha majd lesz kinn munkaviszonyod, akkor tartsd a markod. Az új szabalyok szerint minden tamogatas, segely feltetele a legalabb 12 honap folyamatos angliai munkaviszony. Vagy hogyan gondoltad? Rogton mikor kijossz, majd kapsz mindent a 2 szemedert? Ez nem így nukodik. Elobb bele kell rakni a kozosbe, mielott ki akaesz belole venni.
2/2 anonim válasza:
Abban az esetben gyertek gyerekkel, ha a ferjednek valami uberjo szakmaja van, amivel legalabb £ 2000-ot keres. Itt a minimalber 6.08. Eleg draga a lakhatas. Inkabb jojjon az apa elore, teremtse meg a felteteleket, aztan johettek ti is. Az elozo hozzaszolonak igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!