Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön merre jártál eddig?...

Külföldön merre jártál eddig? És milyen volt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 06:31
1 2
 11/16 anonim válasza:

Én voltam Franciao. Horváto. SzerbiábanxD Szlovéniában, Szlovákiában,Ausztriában,Ausztráliában,Egyiptomban,Hawaii-n,

Töröko. Németo.Amerika, Meg volt 1 hoszabb hajóút amiben érintettük Jeruzsálemet

ennyi volt,és mindet nagyon élveztem:)

2009. aug. 6. 10:54
 12/16 anonim válasza:
Amerika Brazília Montenegró Kína Horváth Románia.... Montenegro a legjobb hely:D ott vannak szentem a legjobb nők
2009. aug. 6. 23:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Emlékszel? "És igenis Magyarországon vannak a legszebb nők"!!! :))) Szép helyeken jártál,jó Neked :)
2009. aug. 7. 10:09
 14/16 anonim válasza:
Én Spnayolországban élek, mert ide jöttem férjhez. A férjem spanyol... ez is bizponyítja, hogy a magyar nök igenis szépek. Nagyon szeretek itt élni, bár kezdetben szokatlan volt sokminden. Féoleg a mentalitás... de ma már nincs gáz. Egyébként jártam: Franciaország (Párizs + Marseille, Loire völgye, Reims, Nizza, Cannes), Olaszország (Velence, Verona), Belgium, Holandia, Luxembourg, Németország, Lengyelország, Szlovákia, Yugoszlávia, Románia, Ausztria, Tunézia, U.S.A. Nagyon szép élmények.. nem adnám semmiért. De ne csüggedj, ne is irigykedj, mert Magyaország is gyönyörü: én amikor tehetem, hazautazom. Szerintem nem az országgal van a gáz, meg a szépséggel, hanem az emberek mentalitásával.... A spanyolok szerint a magyarok melankolikusak és az ongyilkosság-statisztikában visszük a prímet..... Ez fájó hallani, de így van. Ez pedig csak a dolgokhoz való hozzáállás kérdése. Semmi más.
2009. aug. 9. 02:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen igazad van nem az országgal van itt gond,hanem az emberekkel...Tudom én ezt nagyon jól,ezért is van az,hogy minket nem igen szeretnek.Szívem szerint itthagynám ha tehetném örökre Magyarországot,de sajnos nem tehetem meg :( De tudod mindig a remény hal meg utoljára...
2009. aug. 9. 13:08
 16/16 anonim válasza:

Igazán színes a skála, nagyon örülök annak,hogy igazán sokfelé megfordultam már :(Románia, Szlovákia , Ausztria,Németország,Hollandia, Belgium,Franciaország, Svájc,Olaszország...) valóban nagyon sokat tanultam és ,ha még egyszer visszaforgathatnám az idő kerekét ugyanígy cselekednék.....19 évesen vágtam neki a világnak és magamnak akartam bizonyítani , 6 évig éltem Spanyolországban életem legszebb évei , azután irány Anglia és még 3 év Írországban -Dublinban .

Aztán Tunézia /Algéria a csodálatos Afrika -imádom -

De még mindíg van egy álmom , ugyanis a remény hal meg utóljára és álmok nélkül nem érdemes élni , nagyon szeretnék még eljutni : Peruba / Chilébe/Mexicoba szigorúan és csupán Dél -Amerika iránt érzek különös vonzalmat és tudom,hogy egyszer sikerülni fog eljutnom oda is -:)

Színes a Világ, érdemes megismerkedni a különböző kultúrákkal, hátha majd egyszer nálunk is másképpen néznek majd egy külföldire, és azzal a szerető és önzetlen barátsággal tudnak majd Nekik örülni, mint ahogyan nekünk magyaroknak örülnek világszerte !!!!Csupán a mentalitásnak kellene változni, sajnos nagyon sokat ,de mint mondottam már a remény hal meg utóljára.................

Sok sikert az utazáshoz -:)

2009. aug. 16. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!