Külföldön merre jártál eddig? És milyen volt?
Én voltam Franciao. Horváto. SzerbiábanxD Szlovéniában, Szlovákiában,Ausztriában,Ausztráliában,Egyiptomban,Hawaii-n,
Töröko. Németo.Amerika, Meg volt 1 hoszabb hajóút amiben érintettük Jeruzsálemet
ennyi volt,és mindet nagyon élveztem:)
Igazán színes a skála, nagyon örülök annak,hogy igazán sokfelé megfordultam már :(Románia, Szlovákia , Ausztria,Németország,Hollandia, Belgium,Franciaország, Svájc,Olaszország...) valóban nagyon sokat tanultam és ,ha még egyszer visszaforgathatnám az idő kerekét ugyanígy cselekednék.....19 évesen vágtam neki a világnak és magamnak akartam bizonyítani , 6 évig éltem Spanyolországban életem legszebb évei , azután irány Anglia és még 3 év Írországban -Dublinban .
Aztán Tunézia /Algéria a csodálatos Afrika -imádom -
De még mindíg van egy álmom , ugyanis a remény hal meg utóljára és álmok nélkül nem érdemes élni , nagyon szeretnék még eljutni : Peruba / Chilébe/Mexicoba szigorúan és csupán Dél -Amerika iránt érzek különös vonzalmat és tudom,hogy egyszer sikerülni fog eljutnom oda is -:)
Színes a Világ, érdemes megismerkedni a különböző kultúrákkal, hátha majd egyszer nálunk is másképpen néznek majd egy külföldire, és azzal a szerető és önzetlen barátsággal tudnak majd Nekik örülni, mint ahogyan nekünk magyaroknak örülnek világszerte !!!!Csupán a mentalitásnak kellene változni, sajnos nagyon sokat ,de mint mondottam már a remény hal meg utóljára.................
Sok sikert az utazáshoz -:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!