Külföldön merre jártál eddig? És milyen volt?
Európa több részén jártam síelni, nyaralni, várostnézni. Olaszo. Horváto. Szlovénia, Ausztria, Szlovákia. voltam nyaralni Thailand-on, karibtengeren. èltem, angliában, amerikában, némtoban.
mivel könnyen alkalmazkodok és szeretek ismerkedni, így mindenhol jó volt.
Ja egyetlen rossz van ebben hogy ennyit utaztam, hogy mindig mennék, nem találom a helyemt a világban. egyik helyre se mondanám azt hogy ez vagy az tetszik, nem tudom hol szeretnék élni.
2009. aug. 2. 07:48
Olaszországban voltam 1 hetet, Bibione volt az úti cél. Gyönyörű, tiszta, csendes, vissza mennék szívesen. :)
Közel voltunk a tengerhez, így sokat mentünk le gyönyörködni benne, sajnos fürödni nem nagyon tudtunk, mert hűvösebb volt az idő akkor. :( De egyszer bemásztam a tengerbe, nem bírtam kihagyni! :)
2009. aug. 2. 09:06
Olaszország (Rimini), Tunézia, Ausztria, Franciaország (Párizs).
Nagyon tetszett mindegyik, Párizs a kedvencem, de mindenhol nagyon jól éreztem magam.
2009. aug. 2. 11:04
ja előző vagyok: Horvátország kimaradt.:)
2009. aug. 2. 11:05
Horvátország, Németország, Csehország, Lengyelo., Szlovákia, Ausztria,Szerbia, Belgium és idén Románia az úticél :) eddig legjobban Prága és Frankfurt tetszett
2009. aug. 2. 11:31
Voltam Bulgáriában,Romániában,Ausztria,Németország,Belgium,Franciaország.Jelenleg Angliában éldegélek.Álmom,hogy végre elmenjek Afrikába...,
2009. aug. 3. 10:23
7/16 A kérdező kommentje:
Szép helyeken jártatok,kicsit irigykedem :P :D Sajnos én még sehol nem voltam M.o-n kívül,de remélem egyszer rám is rámmosolyog némi kis szerencse...
Európában Skandinávia és Portugália kivételével mindenhol, Európán kívül csak Thaiföldön.
2009. aug. 3. 15:46
Törökországban voltam nagyon régen, átmentem a Boszporuszon, voltam a Top-Kapi Palotában, a Kék Mecsetben, Mikes Kelemen házánál. Vásároltam a Bazárban. Nagyon jó volt, az emberek mentalitása teljesen más mint nálunk. Ha bementem a bazárba egy üzletbe, másnap az eladó megismert az utcán, rám köszönt, örült a találkozásnak. Ott az üzletben teával, kávéval kínálnak, nem úgy mint itthon, hogy még köszönni sem akarnak az eladók!
2009. aug. 4. 11:45
10/16 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez tényleg érdekes aki eddig külföldön járt,szinte 100%-ban csak jókat meséltek az ottani emberekről,de itthon meg a negyede sem olyan.Vajon miért is? :) Jó Nektek,hogy jártatok egy pár helyen...:)
Kapcsolódó kérdések: