Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Segitseg. Hallot mar valaki...

Segitseg. Hallot mar valaki erros a cegrol? Jogosan tartok en ettol?

Figyelt kérdés
Talaltam egy allaskereso oldalon egy olaszorszagi munkat. A ceg neve "International show" nem tudom, hogy hallott e mar valaki rola, ejszakai munka, barban. A ceg mindent leir, telefonos ertekezes van. Oda utat kell allni, semmi egyeb koltseg. Weboldal cim telefonszam minden megvan adva emellett Facebookos weboldala is van. Hiheto vagy ismetelten.. ku.vakat keresnek? Mar elnezest a csunya szoert! A hirdetesben levan irve, hogy tilos a szex a vendegekkel..
2012. aug. 30. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki fél hogy megb.sszák ne menjen kur.vának, azaz sztriptízbárba dolgozni.
2012. aug. 30. 00:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha le van írva, hogy tilos a szex, akkor valószínűleg így is van.

A kur-vákat nyíltan szokták keresni, a jobb helyekre ott is nehéz bekerülni.

Szerintem ez így nem átvágás. Minek tennék? Jól menő bárba ha akarnak, válogathatnak is a prostik között.

Azért kérj meg valakit, hogy menjen veled, és pár napot maradjon, hogy minden rendben van-e.

2012. aug. 30. 01:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az első író véleményét.

Egyébként bár törvény miatt tilos protituált hirdetést feladni,de 99,9% hogy egy éjszaka bárban ez is benne van..

2012. aug. 30. 01:21
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Hogy tilos lehet, de pl. az expressz.hu erotikus munka rovata mindig tele van egyértelmű hirdetésekkel.
2012. aug. 30. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!