Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan csinálták?

Szerintetek jogosan csinálták?

Figyelt kérdés
Van egy "kis" tartalék pénzem, amit sokévi szülinap satöbbivel gyűjtöttem össze! 10 év alatt szinte csak 100ezret sem költöttem el belőle és az is ilyenekre ment, hogy: polc 15 ezerért egyszer vettem egy wii-t! Tehát nem szóróm rendesen megtartom! Fankadelit már egy ideje nagyon szeretem! De tényleg nagyon-nagyon! Először vettem 3 pólót, mert megtetszettek nem volt drága postával együtt 7400 volt! Most egy jó pár hónap után vettem 7 lemezt összesen 14200 forintért! A pénzemet egy széfbe tartom otthon, aminek nem tudom a kódját, de ha kérem, akkor kinyitják nekem! Most mondtam nekik holnapra kell a pénz és nyissák ki! Erre vagy 1.5 órán át veszekedtek velem a szüleim meg így a család, hogy milyen hűlye vagyok, hogy nem töltöm le és el vagyok butítva, hogy támogatni kell az ilyen embereket ők így is gazdagok és ezt ráadásul olyan hangnemben mondták, hogy az apám akkor épp dolgozott, de felhívott és így kezdte: Na, ide figyelj te hűlyegyerek bameg! Mondtam, hogy én nem sokat költök ő sokat adott eddig nekem és ezért szeretném mivel magyar és kedvencem egy kicsit támogatni a saját pénzemből, amit összegyűjtöttem! Erre sok veszekedés után végül adtak nekem pénzt, de azt mondták ne rendeljek semmit, mert pénzkidobás és hűlyeség ezeket támogatni! Szerintetek jogosan zárják el tőlem a pénzemet és mondják, hogy ne vegyem meg a kedvenc előadóm lemezeit, aki ráadásul magyar? Köszi, előre is!

2012. aug. 29. 14:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha te gyűjtötted és te kaptad akkor a tied!

Az egy dolog hogy van véleményem, de akkor sem fogom megmondani hogy mit vegyél belőle, legfeljebb csak annyit hogy biztos kell neked?!

2012. aug. 29. 14:09
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Én engedném, hogy megvedd, de mikor pár év múlva rájössz, milyen lüke voltál, és a fejed vered a falba, akkor ne kérd tőlük számon.

Ezt olyan valaki mondja, akinek engedték, és meg is bánta, most meg fő a feje...

2012. aug. 29. 14:11
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát igen én gyűjtöttem! És szerintem ahhoz képest mennyi van szinte semmit se költök és ez is igazából nem egy felesleges költés mert jó cél érdekében adtam és hogy neki is jó legyen és megérje csinálni és annak a 80 ezer embernek is aki hallgatja tudja hallgatni akik közt én is vagyok!
2012. aug. 29. 14:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem fogom verni a fejem a falba mert rengetegszer átgondoltam nagyon sokat hallgatom őt és nagyon sokat adott a lemezek nagyon jó minőségűek és aránylag amennyi lemezt kaptam ez nem is drága! Szóval nem fogom megbánni! Ha mindenki így gondolkodna lehet több lemezt tudna kiadni és akkor nekünk is jobb lenne mivel hallgathatnánk!
2012. aug. 29. 14:14
 5/18 anonim ***** válasza:
Második vagyok megint. Én is akkor szentül ezt hajtogattam, hogy márpedig nem fogom megbánni... na nem baj, a korod miatt gondolkodsz így, majd lesz tapasztalatod, addig nem hiszem, hogy erről komolyan el tudunk beszélgetni, nem a te hibád :)
2012. aug. 29. 14:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Én helyeslem amit teszel.Nekem is van három FankaDeli lemezem és egy pólóm is tőle.Négy lemezt vettem,de az egyiket odaadtam egy barátomnak.Mert neki nagyobb szüksége volt rá.A te pénzed,te döntöd el,hogy mire költöd.De olyan embereket kell és érdemes támogatni akik értéket teremtenek és hasznos munkát végeznek a mai világban.Hogy Fanka ilyen-e az számomra nem kérdés.Akik pedig elfordultak tőle a zenéi miatt,azoknak azt üzenem,hogy nem vele van a baj.Inkább ti nézzetek tükörbe.
2012. aug. 29. 14:21
 7/18 A kérdező kommentje:
:)! Igen én is így gondolom! Már megvannak egy ideje a lemezek csak most írtam ki a kérdést! Tuti hogy nem fogom megbánni a továbbiakban sem...
2012. aug. 29. 14:24
 8/18 A kérdező kommentje:
Egyébként utálom amikor mindig a korommal piszkálódnak! Az világ tele van olyanokkal akik 20-tól akár 80 évig is úgy viselkednek mint egy gyerek! A test meg a lélek nem mindig egy idős! Sőt soha! Igaz idősebbeknek több a tapasztalatuk de ők is vesznek rengeteg hülyeséget utána meg simán megbánják! Én ezt tuti nem fogom szóval hagyj a korommal!
2012. aug. 29. 14:28
 9/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ezek szerint 10 éves vagy?

Nem is gondoltam, azt több vagy a 10 évet a pénzgyűjtésre gondoltam.

Különben abból ahogy itt kommentelsz, nem tűnsz annyinak, sokkal idősebbeknek gondolnálak.:)

Ezt vedd bóknak!

2012. aug. 29. 14:31
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem valamit több értelműen írtam és ezért félreértetted!:) 14 vagyok! Csak kb már 5 éves koromtól gyűjtöm! 7 éves koromtól nagyon komolyan! De már akkor gyűjtöttem ilyen 1000-eseket 5 évesen! Akkor 9 év amúgy csak nem számoltam vissza és 10-nek jobban hangzott:)!
2012. aug. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!