Van egy "kis" tartalék pénzem, amit sokévi szülinap satöbbivel gyűjtöttem össze! 10 év alatt szinte csak 100ezret sem költöttem el belőle és az is ilyenekre ment, hogy: polc 15 ezerért egyszer vettem egy wii-t! Tehát nem szóróm rendesen megtartom! Fankadelit már egy ideje nagyon szeretem! De tényleg nagyon-nagyon! Először vettem 3 pólót, mert megtetszettek nem volt drága postával együtt 7400 volt! Most egy jó pár hónap után vettem 7 lemezt összesen 14200 forintért! A pénzemet egy széfbe tartom otthon, aminek nem tudom a kódját, de ha kérem, akkor kinyitják nekem! Most mondtam nekik holnapra kell a pénz és nyissák ki! Erre vagy 1.5 órán át veszekedtek velem a szüleim meg így a család, hogy milyen hűlye vagyok, hogy nem töltöm le és el vagyok butítva, hogy támogatni kell az ilyen embereket ők így is gazdagok és ezt ráadásul olyan hangnemben mondták, hogy az apám akkor épp dolgozott, de felhívott és így kezdte: Na, ide figyelj te hűlyegyerek bameg! Mondtam, hogy én nem sokat költök ő sokat adott eddig nekem és ezért szeretném mivel magyar és kedvencem egy kicsit támogatni a saját pénzemből, amit összegyűjtöttem! Erre sok veszekedés után végül adtak nekem pénzt, de azt mondták ne rendeljek semmit, mert pénzkidobás és hűlyeség ezeket támogatni! Szerintetek jogosan zárják el tőlem a pénzemet és mondják, hogy ne vegyem meg a kedvenc előadóm lemezeit, aki ráadásul magyar? Köszi, előre is!
Nem baj, nem is lényeg hogy mennyi idős vagy akkor is vedd bóknak, én legalább egy tízessel több vagyok nálad!
2012. aug. 29. 14:44
12/18 anonim válasza:
Kettes vagyok megint. Igen, én is így gondoltam, a kor nem függ össze az évekkel, én a gondolkodásmód szerint szoktam mérni.
2012. aug. 29. 14:48
13/18 anonim válasza:
Figyelj, tényleg nem akarok gonosz lenni, de tanuld már meg a pontok használatát. Rengeteg kérdező/válaszoló ír folyamatosan felkiáltójelekkel, és baromi idegesítő.
2012. aug. 29. 16:09
14/18 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó! Mindig felkiáltó jelekkel írok már több embernek feltűnt! Mindenkit felpontoztam amúgy! Gondolom ez jó!:D
2012. aug. 30. 15:55
15/18 A kérdező kommentje:
Á megint azzal írtam. Mostantól direkt mindig ponttal fogok írni. Nagyon ráállt már a kezem.
2012. aug. 30. 15:56
16/18 Neuhauser László válasza:
Van egy csomó pénzed
Szerintem vegyél lemezeket, de ne egyszerre az összeset!
És fektess be!
Csinálj X összegre egy több éves lekötött betétet, és meglátod, mire felnősz, lesz alap tőkéd, nem fogsz tudni mindig apucihoz szaladgálni, hogy kell egy kis pénz...
Felnőttként megbánnád, hogy erre is meg arra is költöttél...
És a sok ilyen 10-20 ezres költésekből (úgy is marad egy csomó alapon) előbb-utóbb ott leszel, hogy már nem lesz miből megvenni a következő, mondjuk 12.000 Ft - os bakancsot télre.....
2012. szept. 14. 21:02
17/18 Neuhauser László válasza:
Mellesleg én nem tudok így költekezni, sosem volt sok pénzem, és most sem keresek sokat (havi 47ezer)
Gondolj bele, hogy mi lesz veled a nagybetűs életben?
Örülj, hogy gazdag vagy, de ne költs annyit
(előző voltam)
2012. szept. 14. 21:05
18/18 Neuhauser László válasza:
Ja, és hozzá teszem, hogy a széfben őrzött pénzzel szemben a lekötött betét kamatozik is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!