Ti hová mentek nyaralni az idén? És miért azt a célpontot választottátok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 14:30
1/4 anonim válasza:
ÉN itt a panelban fogok nyaralni, mint minden nyáron, ugyanis sajna nincs nekem se és a szüleimnek se pénze nyaralásra.
2/4 anonim válasza:
Már pár helyre leírtam, de ide is leírom, hogy idén Azerbajdzsánba és Iránba megyünk (de Irán az elsődleges, Azerbajdzsánt csak érintjük). Azért ezt választottuk, mert egzotikus, szép és nagyon olcsó ország.
3/4 anonim válasza:
Korfura, Sidariba.
Már évek óta oda járunk és még mindig nem láttunk mindent a szigeten:-)
Nagyon szuper apartmant találtunk ami közel van a tengerparthoz, tiszta és csendes, de a belváros is egy karnyújtásnyira van és Nem utolsó sorban nagyon jó az ára!!!
!Nem tudom megunni azt a hangulatot ami ott van és a gyönyörű homokkő sziklákat!!Már hiányozna ha nem mennénk!...:-))
4/4 anonim válasza:
Spanyolországba megyünk,mert egyszer voltunk és azóta nagyon tetszik. :) Nem kicsi ország és még rengeteg olyan hely van amit nem láttunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!