Azok akik ELTE pszichològiát jelöltek elsōnek: milyenek lettek az érettségik, melyik tantárgyat választottátok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 18:19
1/6 anonim válasza:
magyar közép 96%, biológia emelt 82%. többiek?
2/6 anonim válasza:
emelt töri 98% magyar 98% de lehet inkább Szegedre megyek.
4/6 anonim válasza:
amúgy törivel miért lehet bejutni pszichóra? nem sok köze van a kettőnek egymáshoz. ha jól látom, jövőre már nem lehet!
5/6 anonim válasza:
off:
nem csoda hogy törivel nagyon sok helyre be lehet jutni, mert aki jó töriből, annak jó agya van a sok tanuláshoz, a részletek megjegyzéséhez, a logika felismeréséhez, és egyáltalán az egész emberiséget, és a környezetnek az emberre való hatását is át tudja látni. Ha törit tanulsz, rájössz hogy egyszerre minden egyes tantárgyba belekóstolsz egy kicsit.
6/6 anonim válasza:
plusz: a kultúra és társadalom kurzus első fele full töri volt, semmit nem vágtam volna belőle (legalábbis a fincsi részleteket, Eichmann, stb), ha nem fekszek rá a törire. persze a biosz meg pl. anatómián segít, az angol úgy általánosságban, a matek statisztikából, én inkább a magyart nem értem. akkor már inkább a filozófia. de a magyar tananyagból eddig semmit nem fedeztem fel a pszichó anyagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!