Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik az általad "legnemkedve...

Melyik az általad "legnemkedveltebb" ország?

Figyelt kérdés
Melyik az az ország, ahol voltál már, de csalódás volt, így biztos, hogy nem mész vissz? És miért?

2012. jún. 6. 09:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Németország. Nagyon lehangoló, az emberek ridegek, nem éreztem magam jól, bár lehet befolyásolta az is, hogy rossz emlékek fűznek hozzá..:)
2012. jún. 6. 15:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A francia vitához hozzáteszem, hogy nagyon sok francia beszél másik nyelvet, de az nem az angol, hanem a spanyol vagy az olasz. Főleg délen. Senki nem kötelezi őket az angolra.

A kérdésre is válaszolnék, én Szerbiát nem kedvelem, hogy miért, azt nem írom le, mert abból is vita kerekedne. Ha várost kéne írni, akkor meg Párizs, mert ugyanaz a benyomásom róla, mint az egyik előző válaszolónak. Koszos, mocskos város, már rég nem az a tündöklő, irigylésre méltó, mint amilyen régen volt.

2012. jún. 6. 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ja és Franciaország többi része egytől-egyig gyönyörű, már bejártam zegét-zúgát, csak Párizs nem tetszett.
2012. jún. 6. 15:48
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
Én abszolút Párizs ellenes voltam, egy véletlen során jutottam ki és nagyon-nagyon kellemesen csalódtam. Jártam kint a Disney-ben is és ott is mindenki segítőkész volt és akivel én találkoztam, azok közül mindenki hajlandó volt angolul megszólalni.
2012. jún. 6. 15:53
 15/18 A kérdező kommentje:

Párizstól engem is kiver a víz. Voltam ott pár barátommal. Én nem beszélem a franciát. Csak angolul meg németül tudok. Azzal próbáltam meg kommunikálni.

A barátnőm viszont egész jól beszéli a nyelvet, de azok a Párizsiak kiakadtak, hogy délfranciai tájszólással beszél és ők váltottak át angolra végül.

2012. jún. 6. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

"Ha idejön TURISTAKÉNT egy francia én sem várom el tőle hogy arra az hétre megtanuljon magyarul."

Te sem várhatod el, Kovács József géplakatostól, hogy megtanuljon angolul, csak azért mert, lehet hogy összefut egy turistával. Miért kéne a francia nemzetnek kollektívan angolul beszélnie? Egy vendéglátóstól lehet bizonyos szinten elvárás a nyelvtudás, de attól, hogy megállítasz Párizsban 30 honpolgárt akik nem tudnak angolul még nem tahók. Próbáld meg ugyan ezt itthon. Pár fiatal kivételével senki sem fog tudni neked angolul válaszolni.

2012. jún. 6. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

"Viszont a világnak van egy közös nyelve ez pedig az angol tehát ezzel illene elboldogulni a világon mindenhol."

A világnak nincs közös nyelve, attól, hogy errefelé elterjedt második nyelvként, még nem kell beszélnie mindenkinek angolul.

2012. jún. 6. 17:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerbia, mert itt élek, és tudom, hogy egy nagy sz.r.

Ezenkívül Franciaországban tényleg idegesítő, hogy csak franciául képesek megszólalni (és itt nem az átlagemberekre gondolok, hanem pl szállásadóra, étteremben dolgozó pincérre, stb..), valamint elég bunkók és az ország egy része elég szemetes, de attól még visszamennék..

2012. jún. 8. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!