Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik az általad "legnemkedve...

Melyik az általad "legnemkedveltebb" ország?

Figyelt kérdés
Melyik az az ország, ahol voltál már, de csalódás volt, így biztos, hogy nem mész vissz? És miért?

2012. jún. 6. 09:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Olaszország (nem feltétlenül az egész ország csak Nápoly), megtámadtak fényes napon a buszon. Ráadásul sokan mondják, hogy kirabolták, átverték őket Nápolyban. Ez szerintem baromi bosszantó nem azért megy az ember nyaralni, hogy átverjék, kirabolják stb.

Nagyon szerettem volna elmenni Caprira, de odáig nem jutottam el. Mai napig érdekel Capri, de biztos, hogy soha többet nem megyek Nápoly közelébe..

2012. jún. 6. 10:19
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem nagyon van olyan ország, amire illik a fenti megfogalmazás, pedig már 31,5 országban jártam. Az egyetlen ahova nem mennék vissza az talán Monaco, de nem azért mert csalódás volt, hanem azért, mert olyan kicsi, hogy azt már eléggé rendesen bejártam. Ami olyan volt, hogy kicsit felidegesített az Örményország, főleg az emberek viselkedése miatt, de oda se mondanám, hogy nem mennék vissza, mert csak Jerevánban voltam, és azért egy vidéki részt is szívesen megnéznék, hátha ott jobbak az emberek. Mindemellett akármilyenek is az emberek, az Ararát látványa tényleg lélegzetelállító, csak azt el tudnám nézni órákig.
2012. jún. 6. 10:20
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Franciaország.A franciák nem hajlandóak angolul megszólalni.Útbaigazításnál egy másik bevándorló segített Párizsban.Na meg elég büdösek is.
2012. jún. 6. 11:04
 4/18 anonim ***** válasza:
46%
A franciák nem hajlandók angolul megszólalni? Jajjj a buták, biztos azért mert FRANCIAországban vagy és nem minden csórikám tud ott angolul, mert ők FRANCIÁK. Kíváncsi vagyok itthon 100 felnőttből mennyien tudnának bárkit is angolul útbaigazítani.
2012. jún. 6. 11:21
 5/18 anonim ***** válasza:
43%

Szlovákiában tudtak angolul.Bulgáriában , Németországban tudtak.A franciák akkor miért nem?Nem egy embertől kértem útbaigazítást.

Aki útbaigazított az is egy cseh bevándorló volt.

Egy fejlett országban illene tudni angolul egy kicsit legalább.

2012. jún. 6. 11:27
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

Már jártam egy pár helyen Európában és azok közül ahol voltam Szerbia az egyetlen, amitől feláll a szőr a hátamon. A közlekedés katasztrofális és szörnyen korruptak a rendőrök.

A francia vitába belekapcsolódva: Minden nép a saját anyanyelvén szeret kommunikálni, ezt tudomásul kell venni. Nem azon kell felháborodni, ha valaki nem beszél angolul, hanem annak örülni, ha sikerül olyanba belebotlani, aki éppen beszél. A fejlettségnek semmi köze nincs az angol nyelvtudáshoz. Lehet, hogy a franca mellett beszél még másik 2 nyelvet, csak pont az angol nincs közte. És azért, mert itthon tanítják és nyelvizsgázni kell belőle sok esetben, merem állítani, nagyon kevesen tudnak bármilyen idegen nyelven megszólalni, főleg nem a 35-40 fölötti kategóriából.

Én sem vagyok perfekt angolból, elég későn is kezdtem hozzá a tanulásához, előtte németes voltam, ennek ellenére eddig még mindig megértettük megunkat külföldön, ugyanis én azt tapasztaltam, nem feltétlenül a nyelvtudáson múlik a másik fél segítőkészsége.

2012. jún. 6. 12:31
 7/18 anonim ***** válasza:
66%

"Szlovákiában tudtak angolul.Bulgáriában , Németországban tudtak.A franciák akkor miért nem?Nem egy embertől kértem útbaigazítást.

Aki útbaigazított az is egy cseh bevándorló volt.

Egy fejlett országban illene tudni angolul egy kicsit legalább."

Figyelj, elárulok egy apró titkot: Franciaország fejlett ország, ebből kifolyólag az emberek fejében meg sem fordul a kivándorlás, ezért nagyjából tojnak a nyelvtanulásra. Én is ezt tenném a helyükben. Te mész oda, alkalmazkodj te.

2012. jún. 6. 12:51
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
A franciákhoz: a franciáknál nem azzal van a gond hogy nem beszélnek angolul, sokan tudnak angolul de egyszerűen nem hajlandóak megszólalni angolul csak franciául. Ami érthető is meg nem is. Mert úgy gondolják hogy ha te odamész az Ő országukba akkor legalább a nyelvet tanuld meg. Viszont a világnak van egy közös nyelve ez pedig az angol tehát ezzel illene elboldogulni a világon mindenhol. Én el tudtam vele boldogulni a horvátoknál, szlovénoknál , cseheknél és még a románoknál is.
2012. jún. 6. 13:40
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

Ha idejön TURISTAKÉNT egy francia én sem várom el tőle hogy arra az hétre megtanuljon magyarul.

A francia tud angolul de nem volt hajlandó úgy beszélni.A "visszamaradott" kelet Európában meg ez nem volt probléma.

2012. jún. 6. 14:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Franciaorszag! Egy ket hete Parizsba utaztunk a barataimmak es ha nem arabokkal megyunk akkor nehez lett volna utbaigazitast kerni, egyszeruen nem hajlandoak angolul beszelni.Mindenutt az arab taxisok es tarsaik adtak utbaigazitast.Meg Disneylandba sem, ahol pedig rengeteg turista is megfordul.Piszkos varos es mindenutt penzt kunyeralnak.A francia nokrol ezelott azt gondoltam igazi divak, ehelyett kb ugy neznek ki mint az utszeliek.Az egyik lopott egy parfumeriabol....hat igy elso benyomasra baromit csalodtam , nem jott at az erzes, h na akkor en most a szerelem varosaban vagyok...de azt azert nem mondom h tobbet nem megyek vissza. Eleg nagy orszag...:)
2012. jún. 6. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!