Melyik ország a legromantikusabb szerintetek? És miért? Indokoljátok meg!
Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok.2012. ápr. 14. 15:47
1/5 anonim válasza:
Inkább a látványok miatt vannak romantikus országok. Szerintem Róma meg Párizs az ami romantikusnak mondható. Pontosan a látványok miatt ami elég jó dolog ha egy pár kimegy körülnézni és kicsit romantikáznak a nevezetességek előtt. Bár erre ennél konkrétabb választ sajnos nem tudok adni.
2/5 anonim válasza:
Igazából nem tudom miért, de nekem Szentpétervár. Nem láttam még élőben, de valahogy ott tudom magunkat elképzelni azzal a Valakivel... 18/L
3/5 anonim válasza:
Olaszország
Spanyolország
Franciaország
Ezek mind mediterrán országok és sok bennük a szép táj , szép látvány és az ott lakó emberek is romantikus típusúak.
4/5 anonim válasza:
Magyarország rohadt romantikus, pláne annak, aki ide születik és ebből sosem fog kikecmeregni.
De komolyra fordítva szerintem lehet erre több válasz, attól függően, hogy ki milyen beállítottságú.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jó válaszok érkeztek.Mind tényleg nagyon romantikusak.És tényleg Magyarország is romantikus :)
2012. ápr. 16. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!