Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Meg merjem tenni? Megérheti?

Meg merjem tenni? Megérheti?

Figyelt kérdés
Nem érzem jól magam itthon. Anyumékkal nem túl jó a kapcsolatom, suli se megy, már szinte semmit nem eszem, alig van bármihez is kedvem egész nap, csak sorozat-zenéket hallgatok meg időnként böngészek a telómon (ami egyébként csak egy kis telenor r250-es, a klikk ingyenes próbaverziójával, mert csak ezt engedték). Azon gondolkodtam hogy elmegyek világot látni. Vmikor elszökök itthonról, és elindulok valamerre. Viszek kaját meg némi pénzt, és majdcsakleszvalahogy-nekivágok. Izgalmas lenne, és ha esetleg éhenhalok, vagy megunom vagy nem jól sikerül leugrom valami magas helyről vagy elüttetem magam, és vége lesz mindennek.

2012. máj. 21. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi vagyok, milyen nagy gondjaid vannak. Hidd el, felnőttként meg nagyobbak lesznek, de muszáj lesz mindet megoldani.
2012. máj. 23. 13:57
 12/13 A kérdező kommentje:

szerencsére meggomdoltam magam. a barátom rávilágítoot (meg persze ti is:))) hogy azért nem szabad rögtön feladni:)

Köszi Nektek is a normális vélaszokat!:)

2012. máj. 23. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
:)
2012. máj. 23. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!