Meg merjem tenni? Megérheti?
Figyelt kérdés
Nem érzem jól magam itthon. Anyumékkal nem túl jó a kapcsolatom, suli se megy, már szinte semmit nem eszem, alig van bármihez is kedvem egész nap, csak sorozat-zenéket hallgatok meg időnként böngészek a telómon (ami egyébként csak egy kis telenor r250-es, a klikk ingyenes próbaverziójával, mert csak ezt engedték). Azon gondolkodtam hogy elmegyek világot látni. Vmikor elszökök itthonról, és elindulok valamerre. Viszek kaját meg némi pénzt, és majdcsakleszvalahogy-nekivágok. Izgalmas lenne, és ha esetleg éhenhalok, vagy megunom vagy nem jól sikerül leugrom valami magas helyről vagy elüttetem magam, és vége lesz mindennek.2012. máj. 21. 19:02
1/13 anonim válasza:
Szerintem elég rossz ötlet. Nincsenek barátaid, akivel megbeszélhetnéd a problémáidat?
2/13 A kérdező kommentje:
hát olyan igazán jó barátnőm akiben megbízhatok, csak egy van: ő meg ha nem akar jönni, akkor elbúcsúzom tőle és megyek egyedül :(
2012. máj. 21. 19:08
3/13 anonim válasza:
Figyelj,nem éri meg!! Ezek ilyen át meneti idők.Probáld velük meg beszélni a dolgokat és nyitsd fel a szemüket arra,hogy mi jó neked és mi nem..A te életedről te tudsz csak dőnteni.Még a szüleid sem szolhatnak bele,hogy mit és hogyan csinálj..De ha meg teszed amire készülsz azzal,nem csak a szüleidnek okozol fájdalmat,hanem magadnak nehézségeket is,hidd el,hogy egy párbeszéd után a szüleiddel meg változik minden,és a tanulásrol csak annyit,hogy gondolkozz el azon,hogy magadnak kell tanulj és nem másnak. Csakis a te érdekeid nézd.
4/13 anonim válasza:
Mennyél csak, ha ilyen hülye vagy!
5/13 A kérdező kommentje:
már beszéltem velük, de nem igazán engedhetünk meg magunknak mindent
am kedves előző, te sosem érezted még úgy h jobb lenne ha végre megszabadulnál a nyomasztó gondoktól????amúgy meg tanulj meg írni, nem mennyél hanem menjél
2012. máj. 21. 19:11
6/13 anonim válasza:
Ne tedd. Változtass kicsit az életeden, de ne ilyen radikálisan és főleg ne vess neki véget. Menj csak el szépen a közeli erdőbe, sétálj, vedd észre a természet apró szépségeit, barangolj, amerre csak kedved tartja - de térj haza estére. És amíg barangolsz, tűzz ki magadnak célokat! Reális, de ambíciózus célokat. És szépen állj neki a megvalósításuknak... türelemmel, sok kitartással, odafigyeléssel. Mindenkivel előfordul időnként, hogy depressziós lesz és mindenből elege lesz, de ha hagysz rá időt, hogy elmúljon és még teszel is ellene, akkor el fog múlni.
7/13 anonim válasza:
hány éves vagy?
ha legalább 20 akkor azt mondom vágj bele de ne azért hogy útközben megöld magad hanem hogy kiszakadj a családi légkörből és rájöjj egyedül mire vagy képes ha fiatalabb vagy akkor maradj mert munkát se nagyon találnál addig is valami idegen nyelvet tanulj
8/13 A kérdező kommentje:
16l vagyok..
2012. máj. 22. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!