Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Londonban vagyok, kinéztem...

Londonban vagyok, kinéztem egy "tölténysoros övet" nem tudom meg merjem e venni a repülőtéri ellenőrzések miatt?

Figyelt kérdés
Hogy érdemesebb áthozni, magamon, és akkor a kapun vetetik le, rossz esetben elveszik, vagy rakjam a nagytáskába ami a gépre megy hátulra? hogy legyen? tippek? lehetetlenség h ne lehetne áthozni egy ilyen övet.. pls valaki sos segítség mert pár nap és indulok haza
2009. aug. 30. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fogják elvenni.

Ha van rajta valami fém, akkor biztos meg kell mutatni a biztonságiaknak.

Ha nincs rajta fém, beteheted a táskába.

2009. aug. 30. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:

nem tudom te kérdezted-e ezt meg anno,nagyon hasonló a kérdés..de mindegy azért belinkelem.vannak hasznos válaszok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__70639-hogyan-t..

2009. aug. 30. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: mivel töltényes öv, az egész csak fémből áll, minimális műanyag van rajta, az egész olyan mint egy normális töltény, csak hát ebbe nincs igazi töltény, csak " tok"
2009. aug. 30. 23:21
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen csak nem arany hanem ezüst színű és nincs ilyen hegyes vége..

2009. aug. 30. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Görögországban vett az öcsém egy teljesen élethű fém játékpisztolyt, betette a nagytáskába és semmi gond nem volt.
2009. szept. 4. 15:57
 6/6 A kérdező kommentje:
nah hát sikerült hazahozni, majdnem nem szállhattam fel a gépre! xD
2009. szept. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!