Hová menjünk nyaralni? Elég félősek vagyunk, nem szeretnénk csalódni.
ma 19:14
Tuggya fene...
A legkoszosabb tengerparttal és a leglepukkantabb, legigénytelenebb szálláshelyekkel és a legrosszabb kajával speciel Görögországban találkoztam, a mentalitásuk pedig egyenesen riasztó.
Horvátországban ilyen jellegű csalódás még sosem ért, de lehet, hogy csak szerencsém volt.
Mi évek óta Trogírnál nyaralunk egy vízparti(!) apartmanban.
Magas színvonalú apartman, kedves emberek, közvetlenül a kristálytiszta Adria partján és ragyog a nap.
Mi kell még??
(Ha írsz egy privátot, akkor tudok segíteni címmel, de már csak utószezonban.)
Én egyet értek a 11-essel.
Rengetegszer voltam már Görögországban, szinte az egészet bejártam, tavaly voltam Horvátban, a táj szép volt, de én többet vártam volna... Drága volt a kaja, ugyan ennyi pénzből Görögországban sokkal jobbat/többet ettem volna, a pincérek sem voltak olyan kedvesek, amint meghallották, hogy magyarok vagyunk, már bunkók voltak...
Hát, ebből is látszik, mennyire mások az igényeink.
Őszintén szólva, látva honfitársaimat külföldön, sokszor nem csodálkozom, hogy bunkók a vendéglátók. Mindazonáltal Horvátországban soha nem próbáltak átverni, nem úgy Görögországban. Mondjuk nem a legolcsóbb helyeket keressük, beszélünk nyelveket és nem magyarul üvöltözünk és tiszteletben tartjuk szokásaikat.
14-es vagyok
Mi sem magyarul üvöltözünk és tiszteletben tartjuk a szokásokat és nem a legócskább helyre járunk!!
Voltam már Korfun 5x, Rodoszon 4x, Krétán, Santorinin, Zakhyntoson, Parálián, Cipruson, Horvátországban Vodiceben voltam és onnan elmentünk több helyre, pl Trogírba. Nem 5*-os szállodát szoktunk választani, de nem is a legolcsóbbat, minden este más étteremben eszünk, ezt értsd szó szerint, és még egyetlen egyszer sem akartak átverni Görögországban, sőt, szinte mindig kaptunk valami kis ajándékot, pl. gyümölcsöt, vagy ouzót, velünk mindig kedvesek a görögök, már 15 éve ott nyaralunk, és semmi rossz tapasztalatunk nem volt.
A strandon simán kint lehet hagyni a táskát, senki sem nyúlt bele, a szálláson elöl lehet hagyni a pénzt, nem vitte el soha a takarítónő.
ma 22:27
Hát, nekem számláztak már ki olyan bort, amit nem fogyasztottunk el, sőt, ki sem hoztak, akartak kétszeres parkolási díjat kérni, és pótágyat is fizettetni, ami természetesen nem volt igényelve. Hoztak már ki borjú helyett disznóhúst is és többször is megesett, hogy a szállás még tévedésből sem volt olyan, mint amiben megállapodtunk. Nézett már olajligetre a tengerre néző apartmanunk. (Mondjuk a tenger irányába, de volt vagy 1500 méterre tőle.) A legdurvább Kréta volt, ahol egy hegyen kellett volna átmászni a vízig, ráadásul folyt a vécé, amit azonnal jeleztünk, de ő "elfelejtett" intézkedni. És nem ezt ígérték. Nemtörődömök, sokuk igénytelen, a szolgáltatás számukra érdektelen.
Nem tudom, nekem ez nem tetszik.
Hozzáteszem, hogy sajnos Európában elég általános a lehúzás, bár Horvátországban eddig megúsztuk. A tengerentúlon viszont csak jó tapasztalataink voltak, pedig sosem szállodába megyünk és magunk szervezzük az útjainkat.
ma 23:30
Nehogy már bocsánatot kérj, amiért egzotikus helyre vágytok!:-)
Tudom, Magyarországon nemzeti sport a panaszkodás és a mások zsebében turkálás, de ha telik rá, akkor miért ne?
Korfuról hasonló a véleményem, sajnos akkor is nagyon szemetes volt a víz, amikor mi jártunk ott. És azt sem díjaztam, hogy a strand melletti szállodák szennyvízkivezetője a tengerben végezte... Mi meg abban úszkáltunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!