Hová menjünk nyaralni? Elég félősek vagyunk, nem szeretnénk csalódni.
Szia(sztok)!
Nekünk 3 éve Erdély a favoritunk, azon belül a Széklyföldi Farkaslaka, Ábel bölcsője panzió. Igazi magyar ételek, nagyon jó ellátás, kedvesek a elszállásolók, minden megvan ami "biztonságot ad" (azt írtad, hogy félősök vagytok). Plusz még viszonylag közel vannak Erdély nevezetességei is :) Az ottani anyanyelv pedig a magyar...
Sok helyen voltam, elvárásaim nincsenek a csillagos égben, volt, hogy nem csukódott a szobában a WC ajtó, reklamálni kellett a TV távirányítót, ha későn keltem nem volt napozóágy a parton.. Ezek hol itt, hol ott előfordulnak, de nálam ez nem tudja elrontani a nyaralást.
Tunézia, Sousse, Hotel Marhaba ( a sima, mert mellette van BEACH, a ROYAL, a SALEM több a csillag) itt már 4* voltam...
Kaja jó, választék van reggel-délben-este, a tengerparti homok csodálatos, látnivaló is van. Séta Sousseba, El-Jem amfiteátrum stb.
Voltam Görögben is 5*, Törökben is, görög elment lejjebb az utóbbi időben, de mondom, én nem hagyom magam rosszul érezni!
Pénz kérdése, hogy csalódik-e az ember.
A felsoroltak közül én Horvátországot választanám, mert kevés pénzért is tiszta, kultúrált szobát kap az ember, a környezet pedig mindenütt ötcsillagos. A másik három már kétesélyes...
ma 18:25
Amibe egy görögországi ötcsillagos nyaralás kerülni tud, annyiból megjárom a Seychelles-szigeteket. És OTT garantáltan nem csalódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!