Hol találok utazótársat külföldre?
Szerintem ha van egy konkrét célod, ne félj akár egyedül is neki indulni, ha meg van a keret.
Mi maldív szigeteken voltunk az összel és meglepett mennyi egyedüli utazó volt a szállodában. ezt az étterembe láttuk. DE mindenki mindenkivel beszélgetett, barátkozott, így ha valaki nem túl vissza húzódó simán talál magának partnert barátkozni.
Mi kisgyerekkel voltunk, és a szomszéd bungiban pl egy délafrikai srác volt tök egyedül. Mivel a parton a napozó ágya is mellettünk volt, simán beszédbe elegyedtünk vele. Innentöl minden vacsorát velünk töltött, és szinte állandóan együtt mentünk snorchelezni is, vagy én vagy a férjem.
Ö a vacsi után beült a bárba (mi elötte a gyerek miatt), és tudom, hogy sokmindenkivel beszélgetett és ismerkedett ott meg.
Ö pl pont a te okod miatt ment egyedül, magas keresete volt a cégénél de 2 éve nem volt párkapcsolata (mondtam neki ha egy 10.000km-re errébb lakna már befüztem volna pár barátnömnek), család barátok nem álltak úgy anyagilag, neki meg nagy álma volt. ennyi, eljött egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!