Érettségi után mennétek külföldre?
Beszélek egy kicsit angolul, franciául.
Nincs senkim kint.
L18
Én egy hónapra unokatestvéremmel kimentem dolgozni/világot látni, egy hónapra (aztán másfél hónap lett belőle majdnem).
Kemény volt, és rendkívül tanulságos :)
Ha ilyenen gondolkozol, mindenképpen próbáld ki. Egészen más a világ utána.
Mindenképpen. Mármint... 1 évet biztosan ki fogok hagyni, hogy német nyelvterületen legyek. Vagy önkéntes munkák által adott szállás és ellátásból élek majd meg vagy lehetséges, hogy egy cégnél ki tudnak majd tanítani és tudok majd ott dolgozni.
Tudom, hogy az önkéntes meló nem kifizetődő, de számomra elsősorban most a: nyelv, kalandok és a saját lábamra állás áll az első helyen.
De persze, ha találok valamit, amiért pénzt is kapok, akkor értelemszerűen azt választom.
Próbáld ki ezt: [link]
Ha szeretsz önkénteskedni... :)
Na meg ha belegondolunk... mikor lesz legközelebb alkalmam ilyen mértékben világot látni? Utána megint suli, majd munka... Teljesen helyhez leszek után kötve. Szóval én azt mondom: a világ nagy és csak arra vár, hogy felfedezd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!