Ha 11. után kimennék külföldre mondjuk két évet, érettségizhetnék, miután visszajöttem úgy, hogy nem jártam ki a 12. osztályt?
Figyelt kérdés
Mennyire lenne jó ötlet? Nyáron kimehetnék Írországba, és ott élhetnék pár évig. Nem tudom, hogy mennyire lenne értelme ennek a dolognak, mert egyszer vissza kell jönnöm. Gondolom le tudnék nyelvvizsgázni, ennyi előnye minimum lenne. Művészeti egyetemre készülök, oda az érettségi nem számít, csak a gyakorlati vizsga, viszont gondolom érettségi nélkül nem igen felvételizhetnék. Ha visszajöttem, le tudnék érettségizni? Ki kéne járnom előtte a 12. osztályt? Kicsit össze vagyok zavarodva. Kérlek, válaszoljatok. Mennyi értelme lenne ennek?2012. máj. 2. 19:49
1/6 anonim válasza:
Teljesen kizártnak tartom, hogy úgy érettségizhetnél, hogy nem jártál a 12.-be.
Eleve nem értem, mire lenne jó ilyen hülyén csinálni, ha külföldre akarsz menni, akkor ELÖSZÖR érettségizz le, utána ha nem akarsz továbbtanulni, akkor mehetsz valamerre. Máshogy semmi értelme az egésznek.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy csak most tudnék kimenni..
2012. máj. 2. 20:00
3/6 anonim válasza:
Ha leteszed az osztályzóvizsgát azok évek anyagából, amikor nem voltál itthon, akkor mehetsz úgy érettségizni.
4/6 A kérdező kommentje:
És tudnék valamit dolgozni így 17 évesen Dublinban nagyon kezdő angol tudással?
2012. máj. 2. 20:16
5/6 anonim válasza:
Az igazgatóddal kell megbeszélned. Ha le tudod tenni az osztályozóvizsgákat ápr. végéig, akkor igen. Ezt vagy megengedik, vagy nem, nem kötelesek. De valószínűleg hiányozni fog a képzettségedből az az év, szerintem szerencsésebb kijárni a 12-iket.
6/6 anonim válasza:
17 évesen nagyon kezdő angollal semmire sem mész. Én Angliában élek, nagyon sok fiatal jön ki, alig beszélnek angolul, 99% már az első hónapban hazamegy. Végezd el a sulit, érettségizz le és közben ezerrel tanulj angolul!
Utána talán van esélyed kinn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!