Milyen gyakran utazol külföldre?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert mondjuk én még fiatal vagyok (13), de van olyan osztálytársam, aki még nem volt külföldön, vagy nem utazott repülőn, és ezen picit csodálkoztam, pedig én sem voltam sok helyen. Eddig úgy hány helyen jártál és hol? Mikor voltál először külföldön?2012. máj. 9. 21:20
21/21 anonim válasza:
13 éves vagyok és én sokat utaztam. 1 éves se voltam mikor először ültem repülőn, Amerikába mentünk.
Helyek, ahol eddig voltam : Anglia (2x) , Olaszország (4x) , Horvátország, Svédország, Németország (mikor pici voltam sokat voltunk kint) , Ausztria asszem ennyi, ja meg Olaszországba kocsival szoktunk menni, kivéve Rómába, és mindig átmegyünk Szlovénián ha az is számít!
Ahova szeretnék eljutni : Amerika, mert nem emlékszem semmire belőle és biztos érdekes hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!