Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen gyakran utazol külföldre?

Milyen gyakran utazol külföldre?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert mondjuk én még fiatal vagyok (13), de van olyan osztálytársam, aki még nem volt külföldön, vagy nem utazott repülőn, és ezen picit csodálkoztam, pedig én sem voltam sok helyen. Eddig úgy hány helyen jártál és hol? Mikor voltál először külföldön?

2012. máj. 9. 21:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Repülős családba születtem, így a Malév bukásáig teljesen természetes volt számomra, hogy akár évente többször is külföldre repüljek. Erre szükség is volt, mert anyai ági rokonaim nem itt élnek. Sosem kérkedtem ezekkel az utazásokkal - de most valahogy olyan, mintha beszűkült volna a világ a cég nélkül. Fura érzés.
2012. máj. 10. 13:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Én Ausztriában, Németországban, Horvátországban, Svédországban, Tunéziában, Spanyolországban, Törökországban, USA-ban, Kolumbiában és Brazíliában:) (Idén Róma és valamelyik tengerpart)
2012. máj. 10. 15:53
 13/21 kiflitolvaj ***** válasza:
100%
Szerintem ez sokaknal nem feltetlenul penzkerdes. Pont errol beszelgettem ma este ket kinaiaval(most Putianban vagyok, de a munkam miatt, nem nyaralas)es ok meg nemhogy kulfoldon nem voltak, de meg soha nem hagytak el Fujian tartomanyt, pedig penzuk lenne utazni, de nem vagynak mashova. Otthon is ismerek olyat, aki kozel 40 eves es minden evben Hevizen tolt el ket hetet es nem azert, mert nem tehetne meg,hogy kulfoldre utazzon, csak neki ez jo es megelegszik ennyivel. Szemely szerint en azon a velemenyen vagyok, hogy akinek adottak a lehetosegei az utazzon minel tobb helyre, az mindegy, hogy busszal, vonattal, vagy repulovel, de nekem az utazasok mindig klassz elmenyt jelentettek, el tudok szakadni az otthoni gondoktol, teljesen feltoltodok es ezek mellett szamos baratsag kotodhet teljesen mas kulturakbol szarmazo emberekkel, ami fantasztikus erzes. 18-20 eves koromban azert nem indultam el sehova, mert soha nem tudtuk osszeszervezni a haverokkal, hogy mindenkinek jo legyen az idopont es ezek miatt eveken keresztul elmaradtak a nyaralasok. Azota mar ezt is teljesen maskeppen latom, a kulfoldi utjaim tobb, mint a felet egyedul toltom, de igy meg izgalmasabb es nagyobb kaland, tudni, hogy csak magamra szamithatok:) De hogy a kerdesedre is valaszoljak, eloszor kb. 6 evesen voltam az akkor meg Csehszlovakiaban, most 29 vagyok.
2012. máj. 10. 21:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

17 éves voltam amikor először repültem. Addig mindig kocsival jártuk be Európát.

Ma már Svájcban élek, ennek köszönhetően általában 3 havonta ülök repülőre és irány Magyarország.

23/N.

2012. máj. 11. 10:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem nagyon járunk külföldre, pedig mindig van a pénztárcánkban bőven, és jó cuccokban is járunk a húgommal. Az ok egyszerű: apánk már idősebb, kiélte magát fiatalon, és 60 felé már semmi más nem érdekli, mint a pihenés meg az itthonlét. Egyszerűen hiába keres sokat, nem akar sehova sem menni, 1 napnál többre nem voltunk már 5-6 éve sehol, 1 napokra szoktunk néha elmenni nyáron a Balatonra, ezt is egy évben max 2-3x. Szóval a pénz nem minden, az utazáshoz nyitott gondolkodású, modern szülők is kellenek.
2012. máj. 11. 16:43
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor elvileg modernek a szüleim:D
2012. máj. 11. 17:40
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon szerencsés vagy, hogy ennyi jó helyre eljutottál ilyen fiatalon... Én 22 vagyok és tavaly nyáron repültem először Görögországba (még volt olyan szerencsém, hogy a Malévval...) ezen kívül Ausztriában és Horvátországban voltam eddig, és ha minden jól megy nyáron Olaszországba megyek.
2012. máj. 13. 19:25
 18/21 anonim válasza:
100%

Én 17 évesen voltam az osztállyal cserepartneres kiruccanáson, aztán 18 évesen mentünk kirándulni, megnézni a bécsi adventi vásárt, azóta nem voltam máshol külföldön. Jah, és Németországba repülővel mentünk.

A családommal még soha nem mentünk el több napra nyaralni, max 1 napra valahova kirándulni, fürdeni, de az se külföldön volt.

F/19

2012. máj. 13. 19:39
 19/21 anonim ***** válasza:

A szüleimmel járunk minden évben nyaralni, ezenkívül kb havonta 1x át szoktunk járni valahova (külföldre) vásárolgatni (kocsival) (ruhákat nekem :PP), nézelődni.

Ahol már voltam:

Románia, Szerbia, Horvátország, Montenegró, Görögország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország.

4 évesen voltam először külföldön.

15L

2012. máj. 16. 23:52
 20/21 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Kihagytam Monaco-t (+ Monte Carlo)
2012. jún. 22. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!