Milyen gyakran utazol külföldre?
17 éves voltam amikor először repültem. Addig mindig kocsival jártuk be Európát.
Ma már Svájcban élek, ennek köszönhetően általában 3 havonta ülök repülőre és irány Magyarország.
23/N.
Én 17 évesen voltam az osztállyal cserepartneres kiruccanáson, aztán 18 évesen mentünk kirándulni, megnézni a bécsi adventi vásárt, azóta nem voltam máshol külföldön. Jah, és Németországba repülővel mentünk.
A családommal még soha nem mentünk el több napra nyaralni, max 1 napra valahova kirándulni, fürdeni, de az se külföldön volt.
F/19
A szüleimmel járunk minden évben nyaralni, ezenkívül kb havonta 1x át szoktunk járni valahova (külföldre) vásárolgatni (kocsival) (ruhákat nekem :PP), nézelődni.
Ahol már voltam:
Románia, Szerbia, Horvátország, Montenegró, Görögország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország.
4 évesen voltam először külföldön.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!