Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nektek mi a nyaralás?

Nektek mi a nyaralás?

Figyelt kérdés
A párom kitalálta, hogy béreljünk egy lakóautót, és azzal járjuk be az országot. Nekem viszont az nem nyaralás, ha ugyanúgy kell főzni, mosni, takarítani, mintha itthon lennénk. Nekem az lenne a nyaralás, ha semmi házimunkát nem kellene végeznem és a szállodában úgymond még a hátsómat is kitörölnék helyettem. Kedves nők, ti hogy vélekedtek erről?

2012. márc. 11. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a nyaralás ott kezdődik, hogy min. a Balatonra lemenjünk, de jobban örülök, ha tengerpartra jutunk el, a lényeg, hogy mindenképpen vízközelben legyünk.

Nekem nem fontos a szálloda, nem szeretek helyhez kötve lenni az étkezéseket illetően, azt szeretem, ha kiválaszthatom, hogy melyik étteremben szeretnék vacsorázni, este sétálgatunk, boltról boltra járunk stb, de a házimunkával kapcsolatban én is úgy érzek mint te.

2012. márc. 11. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Minél több olyan dolog megismerése, amivel még nem találkoztam. Persze némi kényelemmel. De elsősorban mással, mint otthon.

Főleg jó szervezéssel. A nyaralást nem a házimunka és a semmittevés különbözteti meg a munkától, hanem a másság.

Enni kell, de van étterem sokféle, vannak mirelitek, gyorsételek, néha - kedvünk szerint - főzni is lehet.

A mosást takarítást minimalizálni lehet jó hozzáállással, a dolog elsősorban a belső igényünktől függ.

De mindenekelőtt az összhangtól lesz jó a nyaralás. Velencét vagy Mallorcát is megkeserítheti egy jóízű veszekedés.

2012. márc. 11. 14:51
 3/5 A kérdező kommentje:

"vannak mirelitek, gyorsételek,"

Ezzel csak az a baj, hogy itthon sem hajlandó megenni az ilyeneket. És elvárná, hogy ott is mindennap főzzek, mert ő már másnap nem eszi meg, ha melegítem.

2012. márc. 11. 14:58
 4/5 anonim válasza:
Nekem a nyaralás ott kezdődik, hogy nincs gép/TV/mobil stb. Minden nap döglök a tengerparton, vagy áztatom a "p*csöm" a vízben ;) Esténként beülünk haverokkal/családdal kajálni/koktélokat iszogatni jobbnál jobb helyekre, majd olyan dolgokat csinálni amik nem mindennaposak pl: vidámpark, vízividámpark, országtól függően különleges helyeket nézünk meg stb. Ezt jelenti nekem a nyaralás :D Legjobb dolog az éveben, eddig mindig mentem valahova 1-2 hétre. Nincs is annál jobb, amikor a szeretteiddel töltesz egy bizonyos időt egy fantasztikus helyen, aminek minden perce élvezet ;)
2012. márc. 13. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
"elvárná, hogy főzzek" - el kellene dönteni, hogy nyaralni mentek, vagy kihelyezett konyhával, nehezített feltételek között főzőcskézni. Számomra a nyaralás arról szól, hogy jól érezzük magunkat, ki ki a maga ízlése szerint. De ha ez úgy kezdődik, hogy "de én csak akkor, ha...", arra csak egy válasz lehetséges. "Jó, menj, és csináld - nélkülem.". Magyarázd el neki, hogy országjárás és főzőcskézés az két fogalom, amely csak ritkán találkozik. Ha nem érti, meg, felejtsétek el azt a gondolatot. - lehetnél határozottabb is, nem kell mindig hivatkozni, hogy de a párom így meg úgy.
2012. márc. 14. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!