Szeretnék idén nyaralni menni, de nem tudom, hogy hova menjek?
Figyelt kérdés
Gondoltam például Párizsra, ami ugye köztudott, hogy gyönyörű város. Szóval ilyen helyek érdekelnének, ahol lehet várost nézni, menni ide oda, ahol van látnivaló. Valahogy engem mindig érdekelt Norvégia is, szerintem ott is lenne mit megnézni, lennének szép helyek például a fjordok miatt is. Viszonylag olcsóbb, ne túl drága helyek legyenek, ami egy átlag ember is akár elérhet:) Ja, és nem mellékes 2-en mennénk. Előre is köszi!:)2012. márc. 4. 10:27
1/3 anonim válasza:
Én Rómát meg Velencét is javasolnám azok is szép helyek. Ha esetleg tengerparti helyek is érdekelnek akkor még Horvátország az ahova elég jó áron el lehet menni, nincs túl messze és azok is nagyon szép helyek. Párizs is nagyon szép hely ott én csak 2 napot voltam átutazóba de szép hely nagyon. Esetleg még London ahová érdemes elmenni mert sokan dicsérik. Esetleg még Monacot is javasolnám, de az baromi drága állítólag. Meg még ott van Spanyolország azt is sokat dicsérik.
2/3 anonim válasza:
Párizs nagyon jó ötlet!
Vagy Róma, Velence, Milánó, London, Madrid.
Németországban, Svájcban vagy Ausztriában is számtalan gyönyörű hely van.
De mivel Párizs volt az első gondolatod, szerintem nyugodtan maradhatsz annál is, mert tényleg gyönyörű, és rengeteg mindent lehet ott csinálni. :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem Párizs, vagy Velem még egy nagyon jó hely. Ausztria mellett van, nem olyan drága, nyugodt hely.Persze csak akkor ha birod az erdős helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!