Milyen az élet az Usa-ban ill. Németországban?
Milyen az élet az Usa-ban ill. Németországban?
Mennyi a fizetésük?
Eltudnak-e menni nyaralni vagy akár csak hétvégente egy étterembe el tudnak-e menni ebédelni?
Melyik országban élnek jobban?
Milyen a mentalitásuk és a másik emberhez való viszonyuk?
Amit tudtok az országukról és róluk kérlek írjátok le...köszi
13:57! Milyen diplomád van?
Én az IT területen dolgozom és nincs diplomám, senki nem is kérte tőlem soha sem. A tudásom és a szakmai interjú+teszt alapján vettek fel.
13:57 vagyok. Köszi, hogy írtatok. Miért ne segíthetnének munkát találni? Egyébként dolgozom, minijob. Így dolgozom már 2 éve, de irodai munkát még ilyet sem találtam, pedig beadtam az önéletrajzomat jó pár helyre, vissza sem szóltak. Állásközvetítőnél is voltam, onnan is elhajtottak.
Egyébként közgazdász diplomám van, illetve lenne, ha lenne egy szakmai nyelvvizsgám, de az még nincs.
A némettel nincs bajom, itt is jártam nyelviskolába, tehát nem ez a baj.
Még tanuló vagyok de erősen gondolkodok rajta hogy kiköltözzek N.O-ba néhány évre,aztán nem tudom hogy maradjak e ott vagy inkább költözzek haza.
Csak még nem tudom hogy melyik városba érdemes kiköltözni
Németországban milyen az építőipar pang vagy száguld:)?
Arról tudnátok valamit írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!