Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért mondják azt, hogy...

Miért mondják azt, hogy Ausztriában, Németországban olyan jó az élet, amikor ott spártai szigor van?

Figyelt kérdés

Nő a stressz az ottani emberekben, egyre rohanóbb az élet, és keleti-európai országokba menekülnek szórakozni.

Kivándorlók, nektek nem hiányzik a szabadabb, nyugisabb kelet-európai élet? Nem zavar titeket, hogy bármit is értek el, a lakók szemében csak "Scheisse Auslander"-ek, vagy "turáni vademberek" lesztek?

Valóban csak fejlett technika és pénz kell a boldogsághoz?

2010. jún. 18. 17:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

"keleti-európai országokba menekülnek szórakozni. "

hát nemtudom, ha tehetjük akkor mindig Bécsbe megyünk bulizni.

2010. jún. 18. 17:48
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem Ausztriában nagyon nyugis az élet a vidéki falvakban és zöld minden, szépek a hegyek a lankák.

Sokkal nyugisabb hely, mint Magyarország.

2010. jún. 18. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem éltel még Németországban, ha szerinted ott ez a helyzet :) Nem nevezném spártai szigornak azt, hogy az emberek betartják a szabályokat... és hidd el, az ottani élet sokkal kevésbé stresszesebb, mint itthon...
2010. jún. 18. 17:58
 4/14 A kérdező kommentje:

"az ottani élet sokkal kevésbé stresszesebb, mint itthon..."

Akkor miért van az, hogy német fiatalok idejönnek a Balatonra, és akkora szabadságérzetük lesz, hogy ősemberként viselkednek?

2010. jún. 18. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Mert itt lazábbak a szabályok és amik vannak, azokat se tartják be rendesen. Ami mint látjuk elég nagy probléma.
2010. jún. 18. 18:04
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Te miről beszélsz? Milyen stressz? Én Németországban élek, és nagyon szeretem. Az emberek halál nyugodtak, senki nem stresszel hülyeségeken, és nagyon barátságosak is, már az első héten szereztem barátokat, és senkinek sem jutott még eszébe, hogy csak egy hülye külföldi vagyok.
2010. jún. 18. 18:19
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Akkor miért van az, hogy német fiatalok idejönnek a Balatonra, és akkora szabadságérzetük lesz, hogy ősemberként viselkednek?

- Azért, mert azt látják, hogy a magyar következetesen a fűbe dobja a csikket, nem megy el a kukáig, hogy beledobja.

- Azért, mert valami miatt kétszeres-háromszoros áron kapnak meg mindent.

- Azért, mert nálunk mérhetetlenül nagy divat úgy "szórakozni" hogy hányásig leisszuk magunkat valami rossz töménnyel.

2010. jún. 18. 18:24
 8/14 anonim ***** válasza:
39 es és ezek közül melyik pont utal rossz életre szerinted?
2010. jún. 18. 18:29
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

47

Arra kívántam utalni, hogy ha azt látják, hogy itt balkán van, akkor ők is balkániként fognak viselkedni. Ha egy étteremben fél óra alatt hoznak ki egy levest, és hajszál van benne, akkor nem szabad csodálkozni azon, hogy sokan meglépnek fizetés nélkül.

2010. jún. 18. 18:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
TE ezt komolyan kérdezed? Szerinted az helyes ha, eldobálják a csikkeket és hányásig leisszák magukat? Szerinted ez lenne a boldog élet nyitja? Bár persze neked, igénytelen embernek talán megfelel, de másnak nem.
2010. jún. 18. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!