Miért mondják azt, hogy Ausztriában, Németországban
olyan jó az élet, amikor ott spártai szigor van?
Figyelt kérdés
Nő a stressz az ottani emberekben, egyre rohanóbb az élet, és keleti-európai országokba menekülnek szórakozni.
Kivándorlók, nektek nem hiányzik a szabadabb, nyugisabb kelet-európai élet? Nem zavar titeket, hogy bármit is értek el, a lakók szemében csak "Scheisse Auslander"-ek, vagy "turáni vademberek" lesztek?
Valóban csak fejlett technika és pénz kell a boldogsághoz?
Németországban, Ausztriában és Svájcban szinte minden tökéletesen és pontosan működik. És pont ezért jönnek Kelet-Európába szórakozni, nyaralni, mert itthon sokkal lazább minden, ezt már sok német nyelvű ember mondta nekem.
És a német nyelvű országokban igencsak jó az élet, és egyáltalán nincs spártai szigor, nem tudom miről beszélsz. Különben is, Németország a világ egyik legszabadabb országa. Szerintem nagyon jó hely.:) És eléggé befogadóak a külföldiekkel szemben, sokkal inkább kedvesebbek, mint pl. az angolok vagy a franciák.
2010. jún. 18. 22:04
12/14 anonim válasza:
Szeretem az olyan kérdezőket, akik nem tudják, hogy miről beszélnek. Azért jönnek a Balatonra szórakozni, mert Közép-Európa legnagyobb tava, ahol vidáman megtehetnek bármit egy fél havi fizetésükért. Elmehetnének a francia riviérára is, csak sokszor ennyibe kerülne. Egyébként meg milyen kib@szott spártai szigorról hadoválsz?
2010. jún. 21. 11:18
13/14 anonim válasza:
Istenem kérdező , elolvastam amit írtál , és majdnem sírnom kellett. TI HONNAN A P...BÓL SZEDTEK ÖSSZE ENNYI HÜLYESÉGET??? Ha a hülyeség fájna.. Mégis mit gondolsz, mindent el kell hinni , amit neked mondanak? Ha most aztmondom hogy Magyarország nagyobb gazdasági hatalom mint Németország, akkor megkérdeznéd hogy akkor miért németországba vándorolnak az emberek mert az ismeretlen akiről nem is tudod hogy igazat beszél-e bemesélte? Borzalmas. Németországban sokkal jobban lehet élni, ezért vándorolnak ki. Nemtudom hogy ebbe nehéz beletörődni, vagy miért írnak baromságokat de lényegtelen. Németország a legjobb és marad is. Deutschland überalles !!
2012. júl. 24. 15:20
14/14 anonim válasza:
Tényleg nézz el egyszer külföldre, kérdező. Németországban ezerszer nyugodtabb az élet, mint Magyarországon. Menj csak ki az utcára, azonnal látni lehet azon, amilyen arcot az emberek vágnak, ahogy szólnak egymáshoz, közlekednek stb. Épp hogy Magyarország az a hely, ahol egyre rohanóbb és stresszesebb az élet, meg persze rengeteg, rengeteg az agresszió Németországhoz képest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!