Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kivándoroltak! Milyen az élet...

Kivándoroltak! Milyen az élet Németországban?

Figyelt kérdés
Jó döntés volt kimenni? Milyeneknek ott a körülmények és az emberek? Melyik városban éltek? Jobban érziket magatokat ott, mint itt éreztétek vagy nem? Miért?
2010. jún. 19. 11:47
 1/3 A kérdező kommentje:
Milyenek* ott a
2010. jún. 19. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Habár én nem kivándoltam, de egy évet már eltöltöttem Ulmban, mint diák, aztán egy évet Friedrichshafenben, mint gyakornok, és most megyek Stuttgartba dolgozni. Én élvezem, az élet működik, sokkal nyugodtabbak az emberek, mindenki tudja, mit kell csinálnia, és azt csinálják is. Eredetileg tanulmányi és szakmai szempontok miatt jöttem ki, és pár évet itt dolgozok, de azt tervezem, hogy hazamegyek majd 3-4 év múlva. Döntésileg nem bántam meg, olyan dolgokat tanultam itt, amiket otthon nem tudtam volna.
2010. jún. 19. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Magyarországnál sokkal jobb. Az emberek is :)
2010. jún. 20. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!