Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A Ryanair járatai mind az...

A Ryanair járatai mind az 1-es terminálról indulnak Budapesten?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem onnan indul, hanem a 2-esről.
2012. febr. 21. 20:29
 2/9 bánomisén ***** válasza:
Ahogy az első mondja. Eredetileg úgy volt, hogy az egyesről indulnak és oda is érkeznek, de aztán átpakolták az egész hóbelevancot a kettesre.
2012. febr. 21. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Most nem tudom mi a helyzet, volt régebben valami elosztás a két terminál között. Az egyeshez túl sokat kell taxizni, azt hiszem, s ezért nem szeretik a társaságot. Túl sokba kerül.
2012. febr. 21. 23:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Pedig én úgy tudom, hogy a fapadosok mind az egyesről indulnak.

Sokat kell taxizni? Pedig az egyes van közelebb.

2012. febr. 22. 11:43
 5/9 bánomisén ***** válasza:
Kérdező, ha te úgy tudod, akkor menj az egyesre. Ott találsz Wizzair-t, Easyjet-et, szóval van ott repülő elég. Ha ragaszkodsz a Ryanair-hez, akkor a kettest javaslom, mert azok onnan mennek.
2012. febr. 22. 12:12
 6/9 bánomisén ***** válasza:

Mellesleg ha felmész a Ryanair honlapjára, akkor rájössz, hogy jól írtuk, valamint arra is, hogy fölösleges kérdést tettél föl, mert utána tudtál volna te is nézni, és még vitatkozol is.

[link]

2012. febr. 22. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:

„Sokat kell taxizni? Pedig az egyes van közelebb.”

Elsősorban a kettes kifutót használják, az sokkal messzebb van az egyes termináltól, mint az egyes kifutó.

2012. febr. 22. 12:20
 8/9 anonim válasza:
a T2-ről indul,én is velük megyek.
2012. febr. 22. 17:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók, főleg kedves Bánomisén!

Nagyon köszönöm a válaszokat. Nem vitatkozni akartam, csak megkérdeztem, pont azért, mert én is utána néztem a Ryanair honlapján és furcsálltam, hogy T2-t írt. Ezért tettem fel a kérdést, de elnézést kérek, ha hülye kérdés volt, tényleg nagyon sajnálom, hogy ilyen baromságokat tudok kérdezni, én vétkem, én vétkem..

Tényleg nem akartok megkövezni érte?

2012. febr. 24. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!