Ryanair ingyen jegyekből van a fiaméknak, holnapra szólnak. Nem tudnak elmenni, hogyan kell lemondani, lesz-e fizetési kötelezettség, mi lesz, ha le sem tudjuk mondani? Mindent csak angolul találok, és sajnos nem értem.
Nincs itt semmiféle kötelezettség.
Mellesleg bár a jegy ingyen volt, de például a csomag feladásáért külön kell fizetni, ami 10 ezer forint darabonként. Ez sajnos nem vicc. Az ilyen járulékos költségek miatt éri meg nekik, hiába olcsó a jegy, vagy akár ingyen is van, de ez csak a mézesmadzag.
Én is majdnem "elutaztam" oda-vissza 6 ezer forintért, aztán a foglalás során előjöttek a jegy árának többszörösét kitevő plusz költségek, és hagytam az egészet a 'csába.
A jegy ingyen van vagyis 0 forint.Ha elmentek volna akkor kellett volna még 3 költségeket fizetni pl: csomagdíj, vagy biztosítás,és egyéb reptéri díjak.
Mivel nem utaztak el,így nem is éltek ezekkel a lehetőségekkel.Annyi történik csak,hogy a gépen marad pár üres hely.(de még az is lehet hogy nem maradt üres hely,mert az utolsó pillanatban is el tudják adni)
Így hogy nem utaztak nem történik semmi.Nem kell fizetni semmiért,hiszen igénybe sem vettétek.
"Én is majdnem "elutaztam" oda-vissza 6 ezer forintért, aztán a foglalás során előjöttek a jegy árának többszörösét kitevő plusz költségek, és hagytam az egészet a 'csába."
Miféle plusz költségek?? Persze bejelölsz minden extrát ne csodálkozz ha drága lesz a végösszeg. :-)
Elsőbbségi beszállás meg feladott poggyász és egyebek nélkül prímán meg lehet lenni és akár több napra is elutazni. Foglalási díjat se feltétlen kell fizetni.
Szóval 6000-ért de még 2-3-4 ezerért is rengeteg út van oda vissza.
A kérdésben említett ingyenjegy pedig valóban ingyenjegy volt, nem kellett rejtett költségeket fizetni az ingyenesség mellé (az extrákért kell, de az nem kötelező!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!