Itt kaphatom a leggyorsabban a valaszt. Segitetek?
Sziasztok. Kaptam karacsonyra egy xbox 360 kinectedet de olaszorszagban. azaz magyarorszagon elek de a tesom itt lakik olaszban ès kinn toltottem a karit. a kerdesem:
hogy lehet haza szallitani a repulon az xboxot? talan a kezi poggyazba?? esetleg nem vehetik el?? vagy hogy csinaljam hogy semmi kepp se vegyek el? tippek otletek?
koszonom elore is : ) ja es bocsi az ekezet hiany miatt.. de itt az nincs:D
Nyugodtan beteheted a kézipoggyászba is ha belefér.
Vagy rakhatod a nagy bőröndbe amit feladsz..(csak jól csomagold be,és tedd a ruhák közé,hogy szállításnál ne törjön el.De én a kézipoggyászt választanám.
bocsi, de a kéziből is elvehetik, erre ne appellálj!
gondolj a körömvágó ollóra, azt se veszik el a kéziből?
szerintem is kézi, a bőröndből kilophatják!!!
semmi értékeset nem szabad a bőröndbe tenni csak a kézipoggyászba!!!
amúgy ha laptopot fel lehet vinni, xboxot miért ne lehetne
23.03.... hogy jön az olló ide? szerinted az xbox az szúró/vágó fegyvernek minősül, vagy mi? :D
vannak szabályok, mit NEM szaba dkézipoggyászba tenni, de hát az xbox se nem olló, se nem kés, se nem folyadék, stb stb. ugyanolyna, mintha alaptopját vinné fel.
amit meg nem szabad kézibe vinni, azt megkérik, hogy csekkold be, de nem "elveszik" más ember tulajdonát! jó, egy olló kit érdekel vagy egy üveg lekvár na, jó hogy kidobatják, de senki nem fogja elvenni az xboxját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!