4 kg-tól leggyorsabban hogy lehet megszabadulni?
az elmúlt két hónapban jött fel rám ennyi, pedig nem vagyok az a hízékony típus, de most nagyon eleresztettem magam. 57 kg vagyok most.
Amit ma ettem: 2 natúr joghurt(2x120g) 2 tejeskávé( édesítővel), kb 1 bögre zabpehely kis tejjel, vízzel, pár kiskanál lekvárral, 1/3 üveg konzerv borsó(kb 200g), 5-6 puffasztott rizs ketchuppal és 2 szelet párizsival 3 egy paradicsom. Ez nagyon sok ha fogyni szeretnék? Ma kezdtem
egy baromira kompex témára kérdeztél rá. ha mélységeiben kifejteném, nem is tudom lenne-e kedved annyit olvasni.
az, hogy Neked fogyáshoz kb. mennyit kell enni, az Tőled függ. az életviteledtől, a testedtől..
azt sohasem fogom megérteni, emberek miért nem esznek rendesen húst, amikor (tegyük fel, elméletileg) hozzájuthatnak. a nem kielégítő minőségű táplálkozás (fehérje hiány, vitamin hiány..) viszont tökéletes kiindulás a hízáshoz is, és betegségekhez is.
egyéb iránt, ez elég kevés étel, és szerintem szegényes is. a borsó jó, lehetne zöldet enni több étkezéshez is, mint írtam húst (tejtermékek helyett pláne, megint összetett téma a tejtermékek megítélése) és némi olajos magvakat is fogyasztanék. amit ettél, szerintem túl kevés, bár lehet kisebb termetű vagy és nem edzettél ma, akkor meg minek többet enni, ezt nem tudhatom sem én, sem más.
"4 kg-tól leggyorsabban hogy lehet megszabadulni?"
elnézést, a kérdésre a válasz... :)
egészséges étkezés, visszafogott étel mennyiségek, sok sok mozgás. ennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!