Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Bkv-n megbüntettek. Ha nem...

Bkv-n megbüntettek. Ha nem fizetek semmit, mennyi idő után évül el? Ha lakcímet változtatok, van joguk kikérni az új adataimat, hogy utolérjenek? Mivel diákot adtam oda, a személyig. Számom nem jutott tudtukra, ettől függetlenül rám tudnak találni?

Figyelt kérdés
bkv büntetés; elévülés; új adatok kikérésének joga
2011. dec. 7. 22:57
 1/7 anonim válasza:
Te, mégis mennyire bírságoltak meg, hogy inkább költözöl, csak ne keljen fizetni? O.o
2011. dec. 7. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
5 év után évül el.
2011. dec. 7. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogyne találnának rád. Név, születési dátom, anyja neve, ez a kombó elég jól beazonosít mindenkit, ezt meg nyilván felírták.
2011. dec. 7. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Halálod után biztosan elévül.
2011. dec. 7. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:

5 év az elévülési idő de csak akkor ha az 5 év alatt egyszer jön felszólítólevél a BKV-tól.Ahogy jön egy levél(sima levél már elég)akkor onnan ketyeg újra az 5 éved.Így akár 10-15 évig is elhúzódhat. Ez pedig már nem 6000 forint büntetés lesz hanem 300.000 ezer forint.A sógornőm most ennyi fizet,mert anno annak idején mint diák elkapták..Bírósági végzést kapott,mert a BKV beperelte..(csak megsúgom neked,hogy a sógornőm háromszor költözött,és megtalálták)

Szóval inkább fizesd ki amíg nem olyan sok a büntetés

2011. dec. 8. 00:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Anyukám neve nem szerepel az adatok közt. Simán mondható utólag, hogy nem én voltam, csak valaki bemondta a nevem, cimem meg a születésem. vagy ez összetettebb ennél?
2011. dec. 8. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha aláírtad a papírt amikor elkaptak, akkor nem kétséges, hogy te voltál.
2011. dec. 8. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!