Van olyan aki még nem volt külföldön?
Figyelt kérdés
rajtam kivűl :'(2011. dec. 6. 16:43
1/19 anonim válasza:
Emiatt ne bánkódj. 20 évesen jutottam ki először külföldre, utána egyre többször (egyetemi, ill. később munkahelyi szervezésben), most pedig kint is élek. Gondolom, tini lehetsz, ebben a korban engem is bántott, hogy az osztálytársaim tengerpartra jártak nyaralni, én meg a Balatont is csak vonatablakból láttam.
2/19 anonim válasza:
Vidékre nem jártam szinte sose, hát még külföldre. Úgyhogy jelen.
18/l
3/19 anonim válasza:
22 evesen voltam eloszor kulfoldon, azota egyre tobbet,bejartam szinte egesz Europat,kulfoldon elek,es kulfoldi a ferjem is. Nyugi,nem vagy elkesve! Elotte en meg a Balatont se lattam csak 1x, csalad se nyaralt soha.
4/19 anonim válasza:
21 vagyok és még én sem voltam külföldön =(. Sőt, nagyon kirándulni és nyaralni se járunk, szóval max. osztálykirándulásokkor vagy ha nyáron elmegyünk a párommal valahova egy napra akkor vagyok a városon kívül =(.
5/19 anonim válasza:
huszonévesek még nem voltak külföldön? hát mi ez?
hol éltek? déli-sarkon? vagy a kommunizmusban?
vagy ez valami vicc...
ezekszerint aki ilyen idősen nem volt, azt nem is érdekli külföld és akkor meg ne sírjon
6/19 anonim válasza:
Nem mindenkinek van erre pénze, ébresztő...
7/19 anonim válasza:
17.15. Te hol élsz? Nagyon kevés családnak van pénze nyaralni,külföldre menni pedig még úgy sem.
Ha a Kádár-rendszert érted kommunizmus alatt,akkor közlöm,abban az időben a legtöbb család évente nyaralt belföldön és legalább kétévente külföldön is. Nem volt ennyi szegény ember,mint most. Igaz ennyi full gazdag sem.
9/19 anonim válasza:
Azért hogy mi nyaralhassunk alig ettünk hetekig előtte és utána..nincsneke rendes bútorok a lakásban stb. vmit vmiért
10/19 anonim válasza:
Én 9 évesen voltam először külföldön és azóta is sokszor most meg külföldön élek, de nem ez a lényeg. Oké hogy valakinek nincs pénze mondjuk Bora Borára, de elkocsikázni / vonatozni Bécsbe vagy Prágába nem olyan nagy cucc, szóval... És azok is szép városok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!