Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha megkérdeznék tőled, hogy...

Ha megkérdeznék tőled, hogy miért jó utazni (itthon, külföldön - tök mindegy), akkor mit válaszolnál?

Figyelt kérdés
Ha tudod, fejtsd ki egy kicsit, de legalábbis ne egyszavas választ írj.
2011. nov. 29. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó felfedezni új és más helyeket, külföld esetén kultúrákat és nyelveket, valamint jó időnként elmenni az itthoni dolgok elől.
2011. nov. 30. 00:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Én szeretek bevackolódni egy idegen szobába (hotelbe, panzióba), nézni más utazókat, hogy ki mit csinál, hogy viselkednek, szeretek tájakat nézni, szeretem ha meleg van, csicseregnek a madarak ,süt a nap, és én sétálok egy szép tájon. Teljesen mindegy hogy belföld vagy külföld.

Szeretem az új ízeket, új ételeket. Az új éttermeket, ahol még nem ettem, az új pincéreket, tehát mindazt, ami otthon nem megszokott.

De általában max. másfél hétig szeretek nyaralni, mert egy idő után már nagyon vágyom haza a kis megszokott életembe. :)

2011. nov. 30. 01:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez aranyos volt :-) Mármint ez a szállodába bevackolós dolog :-)
2011. nov. 30. 01:36
 4/6 anonim ***** válasza:
:) Köszi. De tényleg így is van. :))
2011. nov. 30. 01:54
 5/6 anonim ***** válasza:
érdekes, de én szervezett módon, úgy értem irodával nem szeretek utazni. Magam orra után menve viszont nagyon is. Szeretek a térképre bökni és elindulni, az út során az érdekes helyeknél megállni. Nem szeretem, ha van betartandó menetrend. Azt hiszem, az utazásban a szabadságot szeretem, talán ezért is szeretek kerékpárral utazni hosszú távon is. Hiába mehetnék autóval, az nem ugyanaz, azzal nem érzed a környezetet úgy. Szeretem érezni, hogy megdolgoztam azért, hogy új tájakat csodáljak és ez biciklivel teljesül. Azt is imádom, ha nagy társasággal, kerékpárral elérünk pl. egy kis osztrák településre az Alpokban és kiderül, hogy van saját söre. Megállhatunk, megkostolhatjuk, nem gondolva arra, hogy hány óra múlva ürül ki, a jogosítványunkat féltve. Szeretek ilyen szabadon utazni, bringával sokkal könnyebb megállni egy érdekes szép helyen, mint autóval, ahol hopp el is hagytuk, visszafordulni meg macerás. Ez a szabadság pedig mindig érdekes helyzeteket szül, esti szálláskeresés, eltévedés, sokan azt hiszik, ezek rossz dolgok, pedig ezek teszik érdekessé, izgalmassá az utazást. :)
2011. nov. 30. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Más kultúrát, más szokásokat, más építményeket és tájakat megismerni gazdaggá tesz. Lesz rálátásod a világra. Ha hírt olvasol, tudod hová tenni. Régi kultúrákat megismerni, alkotásokban gyönyörködni, egy magas hegy csúcsán a tájat bámulni hosszan, a feljutásért megküzdeni, emberekkel ismerkedni, megváltoztatja, kiteljesíti a gondolkodás és látásmódot. Kár, hogy egy élet kevés a Föld megismerésére. De amikor csak bírok, indulok.
2011. nov. 30. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!