Magassarkúban felmehetek a repülőgépbe?
hogy ne lehetne, én sokszor utaztam magassrakuba.
de ami tuti hogy levetetik és átvilágítják.
Ferihegyen még ha lapos a talpa de hosszú szárú akkor is kötelezö levenni az átvilágításhoz.
a sarkában a magassarkuknak van egy fém ami nem engedi a sarok kitörését és ez tuti jelezne is, de ha nem jelez akkor is megnézik.
ferihegyen általában levetetik, a többi európai városban pedig még sosem vetették le velem. de persze nyugodtan felveheted csak benne van a pakliban hogy amíg átmész a kapun addig levetetik.
ja és múltkor megkérdeztem hogy hogyhogy le kell venni miközben sehol máshol nem kell, erre a pasi azt mondta hogy a németek találták ki, amiben az a vicc hogy németországban élek és akárhova utazom itt sosem vetetik le :)
elsö vagyok,
én nagyrészt frankfurtból repülök és nekem itt mindig le kell vennem. múltkor a lapostalput is levetették. és a barátnömmel is levetteték.
de frankfurtba nagyon rendesek. elöbb átmész az átvizsgálon majd boxba küldenek, vagy leültetnek, oda megy a cipöért egy nö és vissza is hozza. annyira rendesek. mikor gyerekkel repültem addig szorakoztatták a gyereket is.
Ferihegyen karácsony után, lapostalpuban voltam, de még az átvizsgáláson sem engedtek át cipöben. iszonyat bunkók voltak. 3 hós babámmal egyedül voltam. babakocsi, babahordozo, kiscsomag, + direkt lapostalpu cipö. minden fel kellett tennem az átvizsgálóra, na de hova tegyem a gyereket addig míg leveszem a cipömet mert ezt már ezek után közölték velem. és még zacsit a lábamra se attak, a hideg koszos kövön kellett gyerekkel a kezembe levenni és felvenni a cipömet.
ferihegyen mindig negatív élményem van.
tegnap 18:45
Gyereket odaadod valakinek, 5 perc állástól meg nem fogsz megfagyni. Ez legyen a legnagyobb gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!