Hány országban jártál már?
Magyarország, Szerbia, Románia, Horvátország, Montenegró, Görögország, Horvátország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország.
Szóval kereken 10.
Ha az átutazást is beleszámoljuk, akkor + Szlovénia és Macedónia.
Spanyolország tetszett legjobban.
Románia, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Bulgária, Ukrajna, Görögország, Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Németország, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Monaco, Lettország, Anglia, Irország, Belgium, Hollandia, Svájc, USA, Mexikó, Argentina, Maldiv-sz, Thaiföld
(Ezeken kivül csak átutazóban, vagyis reptéren vagy buszon átutazva: Szerbia, Montenegro, UAE, Kuba).
Hu, ezt most jol esett összeszámolni.
Ez mind olyan hely, ahol turistáskodtam is. Volt ahova először munkaügyben, aztán vissza magánúton.
Volt ahol csak pár napot voltam, és volt ahol hosszabb ideig.
Ami hiányzik: Skandinávia (pedig beszélek svédül :-)), Afrika, Ausztrália (ezt pótolom novemberben)
Melyik tetszett leginkább: mindig az ahol legutóbb voltam :-). A távoli helyek különlegességüknél fogva megragadóak, és élvezetesek. Attól is függ, milyen utazást, nyaralást kedvel az ember.
Románia, Bulgária, Szlovákia, Csehország,Lengyelország Olaszország,Görögország, Németország,Ausztria, Svájc (de ott csak pár óráig míg körülnéztem egy városban), Franciaország, Törökország, és Tunézia.
Tunézia és Ausztria tetszett talán a legjobban.
Igen, sokat fizettek anyáék, mert másfél, meg 6éves voltam, vagy éppen tánccsoporttal mentünk fellépni, vagy mert a gyerekük vagyok és szeretnek. De a legutolsó nyaralásaimra már a barátommal együtt mentünk.
Horvátország, Lengyelország, Montenegró, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Németország, Csehország, Szlovákia, Románia, Ausztria, Szerbia, Görögország, Svájc, Liechtenstein, Olaszország, Franciaország, Macedónia
A legjobban talán Bosznia tetszett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!