Én vagyok ilyen elmebeteg vagy más is gondol erre?
Sok dolgot akarok az életben, de egyre gyakrabban gondolok arra hogy nekiindulok a világnak a zsebemben pár ezer forinttal és lesz ami lesz. Még így fiatalon...annyira "vonz" az ismeretlen, szabályok nélküli vándorélet. Ha találok egy ismerőst, elindulok vele a nagyvilágba de egyedül...azért akkora önbizalmam nincs.
20/F
èn 19 évesen mentem amerikába 1 évet voltam ott, majd angliába is éltem, és a végén német férjem lett azóta itt élek.
Szóval indulj. érdemes otthon a tanulmányaidat befejezni azért. legyen biztos munkád ami pár hónapra segít kint aztán már meglátod mit akarsz tovább.
Májusban éppen egy németországi parkolóban tankoltunk,amikor odajött egy srác,és megkérdezte,hogy elvinnénk-e őt és a barátnőjét,mert egész éjszaka a parkolóban voltak.Nemet mondtunk,mert mind a ketten akkora hátizsákkal és egyéb pakkal voltak,hogy el se fértünk volna.(bár ha semmi csomagjuk nem lett volna,akkor se vettük volna fel őket..Nem árt óvatosnak lenni.
De nem indultunk egyből hanem ott helyben bementünk az étterembe ebédelni.Majdnem 2 óráig voltunk ott,én végig láttam hogy a srác minden egyes autóhoz odament aki beállt tankolni.(és jöttek bőven) De senki nem vette fel őket.
Amikor fizettünk,jött a német lány a számlával.Látta mit nézek,és ő mesélte,hogy nem normálisak ezek a fiatalok,hogy stoppolnak,főleg most,és ilyen helyzetben..Kérdeztünk,hogy mire gondolt?? Erre elmesélte,hogy alig fél éve legalább 6 stoppost öltek meg.Voltak akik párban voltak,mégis meghaltak.A gyilkost még mindig nem fogták el.(ez májusban volt,lehet hogy azóta elkapták,ki tudja)
Na mi ezért,és sokan mások is, nem vesznek fel stopposokat.Sosem tudhatod,hogy ki ül a kocsidba vagy kinek a kocsijába ülsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!