Mennyire megindokolt hogy rettegek a repüléstől?
Szerintem ha ennyire félsz, akkor:
1. ne repülj, ha van más megoldás
2. ha mégis kell, a barátom mindig felhajt egy-két felest és olyan jókedvű hogy eszébe sem jut hol van
3. de ha mégiscsak élvezni is akarod a repülést, apukám szokta azt csinálni, hogy egyszerűen csak eldönti: mivel nem befolyásolhatja ő maga, hogy mi lesz, elhatározza hogy megbízik a pilótában (de erős elhatározás kell!:)
De a kérdésedre válaszolva, biztos van erre vizsgálat meg számadatok meg százalékok, de szerintem mégha meg is találod, nem fog megnyugtatni..:( Én meg az autózástól félek nagyon, ennek mondjuk rossz élmények az okai, szóval tudom mit érzel...
én is mi dig azt mondom ha lezuhanna a gép és meghalok akkor tuti meghalnék ha nem repülnék is.
én sokkal jobban rettegek a csomagoktól, hogy eltünik megsérül, hogy késik a gép. mert ilyen problémáim már voltak. gép még nem zuhant le alattam, hála.
amúgy nßezd meg szombaton milyen ügyesen vezette a gépet hamburgban a leszállásna´l a pilota, majdnem katasztrófa lett de nagyon frankón megoldott.
Ha nem túl magasról esik le, akkor túlélhető, de ez inkább a kényszerleszállás kategóriája.
Statisztikailag zöldnél átmenni az úttesten veszélyesebb, bár nem annyira látványos, ez tény.
Ami biztos, hogy fennt nem maradsz. ;)
Szia!
A statisztikák azt mutatják, hogy a repülő a legbiztonságosabb szállítást nyújtó eszköz, és igen, van rá esély hogy túléld, a Stewardes-ek a repülés elején elmondják a megfelelő óvintézkedést baj esetén, emelett a pilóták elég jó világszínvonalú kiképzést kapnak, mivel nemlehet valaki csak úgy több 100 emberéletet rábízni.
Én nagyon tudom ajánlani, meglátod hogy sokkal mókásabb, mint amilyen félelmetesnek tűnik, viszont ha repülni fogsz, vigyél egy csomag rágót, amit tudsz rágni, mert például nekem nagyonfájt a fülem.
Mikor jöttünk vissza Ferihegyre majd megőrültem.
Ez csak egy jótanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!