Félek a repüléstől! Milyen érzés?
Igazából nem attól félek,hogy lezuhan vagy ilyenek hanem attól,hogy milyen lesz amikor föl/le száll...
Én már azt sem birom,ha kocsival gyorsan megyünk,attól is bepánikolok.Nagyon rossz érzés mikor felszál?Mihez hasonlít?
Leszállás a rosszabb, akkor eléggé ráz, de ez gép és pilóta függö is.
nekem volt olyan utam amikor a leszállásnál a pilóta oda vágta a gépet, vagy is ahogy leértek a kerekek egyet ugrott a gép, én úgy megijedtem hogy skikitottam egyet. pedig elötte már repültem párszor.
Én egyszer voltam repülőn egy 2,5 órás úton. Nagyon begyorsul a felszálláskor és egy ideig elég meredeken marad,eszméletlen a kilátás olyankor az ablakon.Nem vészes,de mély levegőt kellett nekem is venni.Viszont amit érdemes tudni, hogy nem olyan monoton a repülés,útközben előfordul egy-két rázkodás és éles kanyar.Ezt csak megjegyezném,mert engem meglepett,azt hittem,hogy olyan mint a filmekben:)
Jó utat!
Én a felszállást nagy bulinak tarom és a kilátás is tényleg gyönyörű. Mivel nem Mo-on lakom sokat utazom repülőn és el kell, h mondjam, h ha nem ablak mellett ülök, akkor megőrülök. Egyrészt unatkozom, de az olvasás nem köt le, mert mióta egyszer irdatlan turbulenciába került a gép, azóta kicsit aggódok is.
Egyébként én is olyan besz-i vagyok, mint te, utálom, ha gyorsan megy az autó, főleg mikor van vmi bukkanó.
Jaj,össze vissza írnak mindent.
Semmi különös,megnem mondod,hogy repülőn ülsz.
A légi járat a legbiztonságosabb.
Ha pánikolós vagy,akkor ülj a szélén,ott nagyobb a tér mint legbelül, olvasgass,vagy halgass zenét.
És ne nagyon nézz ki az ablakon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!