A párom nagyon fél a repüléstől. Hogyan lehet segíteni rajta?
Én nem eröltetném a repülést. Járj a családodhoz egyedül, amikor lehet, amikor meg nem, menjetek busszal/vonattal/kocsival, még ha macerásabb is.
Felesleges nyugtatózni, nekem fontosabb lenne ennél a párom egészséges és jó közérzete.
Nézd már meg az utolsó mondatod!
A válaszoló arra válaszolt, nem?
Ha meg "megszoktad, hogy nem kapsz itt értelmes választ", akkor minek itt kérdezed. Menj el orvoshoz, pszichiáterhez és kérdezd őt. Biztos okosabb lesz, mint mi.
Meg lehetne próbálni, hogy hallgasson zenét repülés közben. Fülhallgató a fülébe és olyan hangerő, hogy ne hallja se a repülőgép hangját, se a gépen történteket. Plusz még egy alvószemüveg a szemére, hogy ne is lásson semmit.
Szóval próbálja elfelejteni, hogy hol van. Képzelje, azt hogy egy buszon alszik.
Te pedig fogd a kezét, vagy ilyesmi, hogy érezzen valami biztonságot.
Hm?
Egyetértek az utolsóval.. zenehallgatás, alvószemüveg, rágcsálnivalók..
valamint nagyon jó az is, ha fognád a kezét közben.. tényleg biztonságban érezné magát..
Ha nem akar zenéthallgatni, beszélgess vele.
Ha edig nagyon-nagyon fél és nincs más lehetőség, akkor konzultáljatok egy orvossal,h adjon egy gyenge nyugtatót, vagy próbálkozzatok homeopátiás készítményekkel. Ilyen esetben szerintem, ha csak fél, de nem retteg a repüléstől, homeopátiás készítménnyel is megoldható. Akkor elég bemenned a gyógyszertáérba, elmondod a panaszodat, h ezért-és-ezért szeretnél kérni egy gyenge nyugtató hatású készítményt, vagy teát és biztosan tud majd valamit ajánlani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!