Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Létezik még a last minute -...

Létezik még a last minute - féle jegyeladás a reptereken?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy régen, ha egy gép nem volt megtöltve indulás előtt, a reptereken bemondták, hogy szabad még X hely olcsóbban, ezeket bárki megvehette ott helyben. Amikor én utaztam, sosem tűnt fel ilyen.
2011. júl. 4. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ember azért megy ki nagy bőröndökkel a reptérre,

mert hátha olcsóbban adják majd a jegyet

Azután ahová kap, oda utazik!

Ha meg repülőt is tud vezetni, akkor fizetnie sem kell...

2011. júl. 5. 01:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

aki tud repülöt vezetni annak ingyen adnak egy repcsit vezetni? azért is kell fizetni....

de régen az internet kora elött volt ilyen. most már az interneten is meg lehet tenni ugyan ezt. mi frankfurtba élünk és pár éve mentünk a karib térségbe. mivel a szabiaink nem tudtuk hogy lesz, így kevesebb mint egy hónappal az út elött döntöttük el hogy elkezdünk nézegetni. ekkor voltak a legjobb last minut utak.

így kb fejenként 200-300€-t sporoltunk. kimentünk a reptérre is (frankfurtira) de ugyan azt kínálták mint a neten.

kinéztük az utat a neckermann-nál, majd a párom bement a helyi utazási irodába és megkötötötte az utat. elöször mást mondtak mint amit a neten találtunk, majd a párom mondta hogy ö látta a neckermann-nál ennyivel olcsobban is, így a csaj mégegyszer rákeresett és hopp megtalálta. az utazási irodát azért választottuk, hogy biztosítást is kössünk meg ha valami gondunk lenne elötte akkor ök segítettek volna.

2011. júl. 5. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem régen sem volt ilyen és most sincs.
2011. júl. 5. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!