Elfogadják-e a reptereken a Magyar kártyás jogosítványt önmagában?
Angliából szeretnék hazautazni a nyáron, de sajnos a személyi igazolványom és az útlevelem is egyaránt lejárt. A nagykövetségen keresztül papírokat igényelni rettenetesen időigényes, ráadásul hónapokat várhatok az eredményre. A kérdésem az lenne, hogy elfogadják-e majd az angol reptéren a magyar jogosítványt önmagában? (az útlevél és a személyi is megvan, de értelemszerűen már nem érvényesek) A jogosítványhoz van érvényes British Counterpart (vagyis kisérőlap, rajta az angol címemmel stb).
Az egyik ismerős cimborám szerint, aki az önkormányzatban dolgozik, elfogadják, de sokak szerint meg nem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Valahol olvastam,hogy a jogosítvány határátlépésnél nem elegendő okmány.
Egyébként nem tudom mikor akarsz haza utazni,de mi is kint élünk Angliában,és Londonban a követségen 4 hét alatt megjött az új útlevél.A páromnak lejárt,és megcsináltattuk..Ha van még időd akkor inkább csináltasd meg az útleveledet...
na igen ezt a maganutlevelet kell kerjed amivel egyszer utazhatsz viszont hat honapig felhasznalhatod
nem fogadjak el a jogositvanyt magaban de esetleg ha szerencsed van elnezik neked de ebben nem vagyok biztos!
egy biztos jogositvannyal nem utazhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!