Isztambulba vagy Velencébe mennétek inkább a helyemben? Miért? Sok választ!
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok dönteni, mindkét hely nagyon vonz más-más miatt.:) 3-4 napos városnézés lenne mindkettő. Szerintetek?2011. ápr. 25. 11:41
1/14 anonim válasza:
én sztem Velence. csak mert szebbnek találom
2/14 anonim válasza:
Isztambul - Velence is nagyon vonzó,de szerintem oda többször lesz lehetőséged eljutni mint Isztambulba. :)
3/14 anonim válasza:
Nekem egyértelmű, Isztambul, voltam ott..
4/14 anonim válasza:
Én egyértelműen Isztambulba mennék, Velence sokkal közelebb van, oda könnyebben eljutsz.
5/14 anonim válasza:
Isztambul!!! Velencében nincsen annyi kulturális látványosság!
6/14 A kérdező kommentje:
Isztambulba is könnyű eljutni, ki lehet fogni olcsó repjegyeket, ezért kéne most döntenem (ősszel mennék, ahhoz kéne mostanában foglalni, h jó áron legyen). Számolgattam, hogy nagyságrendileg egy büdzsében lennének benne.
Aki volt közületek, hogy tetszett?
Köszönöm a válaszokat, ment a pont!
2011. ápr. 25. 15:11
7/14 anonim válasza:
én mindkettőben jártam,mindkettő csodálatos volt,de azért Isztambul kicsit izgalmasabb :)
8/14 anonim válasza:
Mindkettőben jártam.
Mindkettőt látni kell!
"Magyar szemmel" nézve, Isztambulban jól be tudsz vásárolni az öreg-bazárban.
Viszont, ha lány vagy, akkor "véderő" nélkül, csak Velencét ajánlom!
9/14 anonim válasza:
Aki megteheti nehogy már a választás legyen akadály
10/14 anonim válasza:
Hát ha nézed a Seherezádét, akkor szerintem rájössz, micsoda gyönyörű hely Isztambul! :)
Velence is szép, csak kissé sablonos és irtó büdös van... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!