Önkéntes munka. Hogyan vélekedtek róla? Esetleg van valakinek élménye is?
Voltam nyáron egy táborban... Svédországban két hétig. Önkéntes munkáról szólt, nekem "csak" az utiköltséget kellett fizetnem, és cserébe a napi 4-6 óra munkáért (délelőtt 2-3, és délután 2-3 óra) kaptam szállást, teljes ellátást, kirándulásokat, életem legnagyobb élményét (tengerben kajakoztam életemben először, 12 km-t), stb...
A barátaim azonban nem örültek az örömömnek, nem értették miért jó nekem ez, hisz nem is kapok pénzt azért hogy dolgozok. Kis csalódottsággal töltött el, és úgyérzem kicsit széthúzta a két vélemény a csapatot. Nem változtat a helyzeten, ettől még ezen a nyáron is megyek valamerre, de kíváncsi lennék mások hogy vélekednek erről. Tényleg teljesen elment az eszem, vagy szerintetek is megéri?
Régi a post, de...
Én már vén vagyok, így tudom, hogy az élményeket, tapasztalatokat nem veszik el tőled, még ha néha szeretnéd is! :Đ
A végzett munka - Te tudod, milyen nehéz volt, lehetett-e lazára venni - mennyire volt egyenértékű a teljes ellátással, szállással, kirándulásokkal, stb.
A hőbörgő barátaidnak nincs igaza, ebben a kérdésben nem is lesz soha, de ezt az ember másképpen látja akkor, mikor még nem a megélhetése miatt dolgozik. Nem vitatom, hogy kényelmesebb, ha nem nekik kell előteremteni a nyaralás költségét.
Az viszont furcsa, hogy mennyire csak a pénzt tartják elfogadhatónak a munka ellenértékének. Előbb-utóbb csalódni fognak.
Tudom, milyen meghatározóak a barátok, de soha ne engedd nekik, hogy visszahúzzanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!