Hogyan vegyem rá a párom, hogy elköltözzünk (ebből a nyom.lt) Mo-ról?
Jelen pillanatban jobb otthon maradni. Mondjuk én egyébként sem mennék már el. Egy próbát azért én is tettem néhány éve, de sajnos az, hogy nem kolbászból van a kerítés, az egy enyhe hasonlat. Semmivel nem volt jobb, mint itthon, sőt.
Fiatalon 4-en béreltük a lakást és valóban éltünk (nem rosszul), de ha belegondolok, hogy mondjuk két gyerekkel minden mennyire már, akkor pláne nem indulnék neki.A honvágyam az hatalmas volt és ráadásul rossz volt, hogy napi szinten éreztették velünk, hogy mi csak idegenek vagyunk.
Tedd fel magadnak a kérdéseket. Válaszolj rájuk.
még egy ekkora mocskot mint te! hogy mondhatsz ilyet?? komolyan mondom,ekkora barmot... ne is valld magad magyarnak, ugyanis nem érdemled meg! menj csak ki, élj ott 2 hétig, ki fognak nézni, ott se fogsz tudni megélni akárcsak itt, utcára kerülsz, repjegyre sem lesz pénzed...
ugyanolyan leszel külföldön mint itt a cigányok, Németországban a törökök, franciáknál négerek, angoloknál arabok...
hát tudod te egy MOCSOK vagy. tényleg menj ki. amúgy nem tudom hogy gondoltad... kimész a hitel visszafizetése nélkül?!
JÓ UTAT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!