Hogyan menjek Közép iskolába ha Angliába költözök?
Figyelt kérdés
Most 7.es vagyok és 8.után Angliába költözünk akkor hogyan csináljam a gimis jelölést?2011. jan. 3. 19:38
1/4 anonim válasza:
Ugyan kérdésére konkrét választ adni nem tudok, de szerintem tessék a brit követségen érdeklődni, ott minden bizonnyal szívesen látják, és kielégítő választ fognak adni kérdésére.
2/4 anonim válasza:
Lakhelyed szerinti iskolákat meglátogatod a szüleiddel. Ők mindenképp felvesznek, de kérdéses, hogy milyen osztályba kerülsz stb...
Még jó lenne, ha iskolakezdés előtt kimennétek, mert év közben új gyereknek lenni nagyon rossz.
Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és gimibe már oda fogok járni csak azt nem tudom hogyan jelöljek ott sulit... mert azt tudom hogy a felvételit azt át forditják..:D
2011. jan. 10. 18:15
4/4 anonim válasza:
sehogy. Anyud, Apud felhivja a helyi tanacshazat (council) es siman felsotagozatba helyeznek a lakcimhez legkozelebbi secondary school-ba. es 16 eves korodig ott tanulsz majd a kiserettsegi vizsgad eredmenye utan jelentkezhetsz kozepsuliba (college)
Szoval ne aggodj, mi vegig csinaltuk ezt ugyan igy az unokaocsemmel es unokahugommal,
kerdesed van irj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!