Milyen repülőn utazni?
Figyelt kérdés
Légyszi mondjátok el hogy milyen érzés. Lehet hányingered? Anyukámnak tériszonya van szóval neki nagyon rossz lessz az utazás? Az igaz hogy mikor emelkedik fel a gép akkor hányingered lessz?2010. dec. 14. 17:05
21/23 anonim válasza:
Az én tanácsom, hogy rágózzál amikor a gép emelkedik vagy süllyed és akkor nem fog bedugulni a füled, fejed se fog fájni nem fogsz érezni semmi különlegeset legfeljebb csak a hasadban.
22/23 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2011. aug. 15. 08:31
23/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó a repülés. Igaz tengerentúlra nem mentem, de az lehet, hogy már unalmas mindig csak a tengert látod, de sokkal gyorsabb, mint a többi közl. eszköz. A felszállás nagyon jó, egyél rágót, cukrot...és elötte nézz sok légikatasztrófákat;)Amúgy tényleg a leggyorsabb, legbiztonságosabb, de ha az utázási órát nézzük, kb egyszinten van az autóval, hiszen mindenki vezet már szinte és sokkal lassabb, tehát tovább tart az út. Amúgy pilóta szeretnék lenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!