Milyen repülőn utazni?
Köszi mindenkinek:)
Már alig várom!!
A felszállás nagy élmény, nagyon tetszett, és szerintem nagyon jó érzés (csak rágózni ne felejts el). Se tériszonyom nem volt (pedig amúgy van ha pl. fel kell állnom egy székre még attól is), se hányingerem (van aki hajlamos rá, nekem sosincs utazás közben, de nem véletlenül vannak ott a hányós zacskók). Világosban jó nézni az alattatok elterülő tájat, városokat stb. (a tenger egy idő után nem túl érdekes), a naplemente is szép (én Egyiptomba mentem, olyan volt, mint az Oroszlánkirály elején a napfelkelte...gyönyörű)
Az utazás baromi unalmas, ebből a szempontból utálok repülni, volt, hogy legbelül ültem az ablaknál, mindenki aludt körülöttem, egy darabig ment vmi gagyi film, de aztán tök sötét... teljesen klausztrofóbiás érzésem lett, hogy be vagyok szorítva, buszozni is utálok, megmozdulni nem lehet... Volt, hogy leszálláskor iszonyatosan fájt a fülem (hiába rágóztam).
Sokkal szívesebben utaznék 20. század eleji közlekedési eszközökön (óceánjáró gőzhajók, vonatok), szerintem biztonságosabbak is.
ma 15:15 vagyok
mi ilyennek utaztunk (és mi is a szárny felett ültünk...sajnos)
Én is naplementét láttam a sivatag felett, csak az Oroszlánkirály elején látható napfelkeltéhez tudnám hasonlítani http://www.youtube.com/watch?v=ZMclwAxnOYI 00:22-től ...tényleg nagyon szép volt, hatalmas volt a nap...
Az el is felejtettem bele írni, hogy hazafelé kisebb légörvényekbe kerültünk, ezt előre bemondta a pilóta, én meg örültem, hogy végre talán nem lesz annyira unalmas az út, ehhez képest alig volt egy két kisebb rázkódás, valami öregasszony, meg 5 percenkét odahívatta a légiutas-kísérő nőt, és ott jajveszékelt, hogy most biztos lezuhanunk csak nem mondják meg...:) fenomenális volt. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!