Hol találok olyan embereket akik hajlandók lennének külföldön több helyen élni 1-1 évig kaladvágy és tapasztalás céljából?
Nem igen értem ezt a kérdést. Te most párt keresel, vagy a tapasztalatikra vagy kiváncsi, vagy egyedül nem akarsz egy ilyet bevállalni? Mert ezeket többnyire egyedül tudja az ember megvalósítani.
Én mondjuk itthon az utcán találtam egy olasz srácot aki félévente költözik, és utcazenélésből élt. Zenélek én is, odamentem, játszottunk, aztán meghívtam sörre. Utána még sokszor találkoztunk. Körbejárta a meditárrán tenger minden országát.
keress rá: Couchsurfing, érdekelhet, böngészd át, sok idióta utazó van ott, szerintem olyanok is, amilyeneket te keresel.
Van ilyen program, hogy európai önkéntes szolgálat (EVS) keress rá neten, a lényege az, hogy az unió bármelyik országába elmehetsz önkéntes munkát végezni(beteggondozástól kezdve rendezvényszervezésen át minden vacak), cserébe kapsz zsebpénzt, meg kaját. Ha találsz egy hazai szervezetet amelyik foglalkozik ezzel, akkor ők segíthetnek neked megtalálni az ilyen embereket.
Mogadishu, Szomália!
A világ legkalandosabb helye!
Terv még nincs, csak annyi h indulás 2011 szeptember és olyan ország ahol angol nyelvtudással el lehet helyezkedni.
Dánia, Svédország, Málta, USA, Canada, Ausztrália, Norvégia- Ír és Holland kizárva
Írországba ne is menj !
mert aszem a külföldieket nem látják jó szemmel valamiért. asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!